Αρχική » Ανδρέας Παπαδάκος : Όταν εκλεγώ δήμαρχος, η λαϊκή αγορά Αμαλιάδας θα στεγαστεί !

Ανδρέας Παπαδάκος : Όταν εκλεγώ δήμαρχος, η λαϊκή αγορά Αμαλιάδας θα στεγαστεί !

από Maria Petroutsa

Θερμή υποδοχή από πωλητές και καταναλωτές

Μια βόλτα από τη λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας ήταν αρκετή για να επιβεβαιώσει το θετικό κλίμα και την ανοδική πορεία που παρουσιάζει η δημοτική παράταξη του Ανδρέα Παπαδάκου «Ήλιδα 36».
Ο κ. Παπαδάκος ευδιάθετος και με χιούμορ – στοιχεία που πάντα τον χαρακτηρίζουν- επισκέφθηκε όλους του πάγκους των μικροπωλητών, συνομίλησε μαζί τους, δοκίμασε τα προϊόντα τους, ψώνισε, άκουσε τα προβλήματά τους και κοιτάζοντάς τους στα μάτια, τους τόνισε ότι με την εκλογή του θα προχωρήσει η στέγαση της λαϊκή αγοράς, ένα έργο πολύ σημαντικό για τον τόπο και το υπαίθριο εμπόριο, του οποίου οι προεκτάσεις είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για τον συγκεκριμένο κλάδο και θα δώσει πολλές λύσεις. Ευχάριστο στιγμίοτυπο αποτελεί όταν ένας πωλητής πρόσφερε ένα ρόδι στον Ανδρέα Παπαδάκο και του ανέφερε οτι αυτό το ρόδι θα του φέρει γούρι ώστε να βγεί νικήτης σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση!

Είναι προτεραιότητα
Η στέγαση της λαϊκής αγοράς αποτελεί χρόνιο αίτημα των μικροπωλητών και παρά τις υποσχέσεις που έχουν δεχθεί στο παρελθόν, ποτέ δεν προχώρησε η διαδικασία.
Για τον κ. Παπαδάκο η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου αποτελεί προσωπική δέσμευση και ανήκει σε μία από τις 36 προτεραιότητες του προγράμματός του.
Ένα έργο του οποίου η ολοκλήρωση θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της λαϊκής αγοράς και θα προσφέρει άνεση διευκολύνοντας τους πωλητές στον καύσωνα, το κρύο και τη βροχή και συνάμα θα προσφέρει και τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής που στερούνται εδώ και τόσα χρόνια.

Κατά την περιήγησή του στη λαϊκή αγορά ο κ. Παπαδάκος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με εκατοντάδες καταναλωτές και παράλληλα είχε και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους υποψηφίους του συνδυασμού του Γιώργο Πιλαφτσή και Διονυσία Μπατζαλή, τους οποίους συνάντησε εκεί.
Τον κ. Ανδρέα Παπαδάκο στη λαική αγορά Αμαλιάδας συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνα Παπαδάτου, Μίνα Τεμπονέρα, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Γιάννης Πολυζωγόπουλος, Ανδρέας Παπανδρικόπουλος, Αγνή Μπαλή, Δέσποινα Καφύρα και Κωνσταντίνα Παπανδρικοπούλου. Μαζί τους ήταν και η αδερφή του Αντρέα Παπαδάκου, Παναγιώτα Παπαδάκου, η οποία βοηθά με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00