Αρχική » Έρχεται το 2o Run ΠΥΡΓΟΣ – ΚΑΤΑΚΟΛΟ


-1η Οκτωβρίου με τρεις διαδρομές
-Ολοκληρώνονται την Παρασκευή οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής

Η διοργάνωση που έδωσε χρώμα και χαρά στην πόλη του Πύργου επιστρέφει την 1η Οκτωβρίου με το 2ο Run Πύργος – Κατάκολο με συνολικά τρεις αγώνες 13 χλμ., 7,5 χλμ. και 1,5 χλμ. και πολλές παράλληλες δράσεις. Οι αιτήσεις γίνονται πλέον μόνο ηλεκτρονικά στη σελίδα: www.pirgosathleticevents.gr και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 22/9.
Την αθλητική δράση διοργανώνει ο Δήμος Πύργου, το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Πύργου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τους αθλητικούς συλλόγους «Γ.Σ Άθληση Πύργου», «Α.Σ Αίολος» και «Νέος Ατρόμητος Λαστείκων», καθώς και με την υποστήριξη τοπικών φορέων και συλλόγων.

  • Παράλληλα, την ίδια ημέρα Κυριακή 1 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν και αγώνας δρόμου και δυναμικού βαδίσματος 7,5 χλμ, στη διαδρομή Άγιος Ιωάννης – Κατάκολο και αγώνας δρόμου 1,5 χλμ για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, στο λιμάνι του Κατακόλου.
    Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι ως εξής:
  • ΔΡΟΜΟΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ 13 ΧΛΜ
    Ώρα Εκκίνησης: 09:30
    Σημείο Εκκίνησης: Πλατεία Δικαστηρίων ( Πύργος)
    Τερματισμός: μαρίνα Κατακόλου
    Δικαίωμα συμμετοχής: Όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ή και ανήλικοι αθλητές από 15-18 ετών με γονική συγκατάθεση.
  • ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ 7,5 ΧΛΜ
    Ώρα Εκκίνησης: 10:00
    Σημείο Εκκίνησης: Πλατεία Αγίου Ιωάννη
    Τερματισμός: μαρίνα Κατακόλου
    Δικαίωμα συμμετοχής: Όσοι έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους. Μπορούν επίσης να λάβουν μέρος και παιδιά αρκεί να συνοδεύονται από κηδεμόνα-ες και να υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση.
  • ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ 1,5 ΧΛΜ
    Ώρα Εκκίνησης: 11:00
    Σημείο Εκκίνησης: Πλατεία Αγίου Νικολάου Κατάκολο
    Τερματισμός: μαρίνα Κατακόλου (δια μέσου της κεντρικής οδού- προβλήτα λιμανιού)
    Δικαίωμα συμμετοχής: Όσα παιδιά έχουν συμπληρώσει το 6ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν ξεπεράσει το 18ο έτος. Μπορούν επίσης να λάβουν μέρος και γονείς – κηδεμόνες που θα συνοδεύουν τα παιδιά.
    • Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες, όπως για τη λειτουργία της Γραμματείας για την παραλαβή των φακέλων των αθλητών καθώς και την αναχώρηση των λεωφορείων μεταφοράς αθλητών, στη διεύθυνση pirgosathleticevents.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00