Αρχική » Ανδρέας Παπαδάκος: Ποιος έδωσε εντολή για να «ανοίξει» ο ασυντήρητος αγωγός ύδρευσης από το Κακοτάρι ;

Συνεχίζεται η «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» των πολιτών της Αμαλιάδας στην υδροδότηση, μετά την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να προσφέρει εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια νερό στους πολίτες.
Τα ερωτηματικά είναι πολλά, όπως πολλά είναι και τα εκατομμύρια που έχουν δαπανηθεί για την ύδρευση μέχρι τώρα από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές και νερό ακόμα δεν έχουμε να πιούμε !
Το αστείο και λυπηρό μαζί, είναι ότι το κάθε νοικοκυριό αναγκάζεται να ξοδεύει ποσό που αντιστοιχεί σε δύο αγροτικές συντάξεις ετησίως για να αγοράζει νερό, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που διαχειρίστηκαν οι προηγούμενοι δήμαρχοι για την ύδρευση και τις προεκλογικές τους εξαγγελίες που ποτέ δεν τήρησαν!

Με αφορμή την πρόσφατη διακοπή του νερού στις 30/8 στην πόλη της Αμαλιάδας, ας απαντήσουν την αλήθεια οι αρμόδιοι έστω για μία φορά :
1.Ποιος έδωσε την εντολή για να ανοίξει ο αγωγός ύδρευσης από το Κακοτάρι, παρά τις προειδοποιήσεις των τεχνικών της ύδρευσης οι οποίοι ήταν αντίθετοι με αυτό, μιας και ο αγωγός δεν έχει συντηρηθεί και δεν μπορεί να αντέξει την πίεση γιατί θα σπάσει, όπως και έγινε. Γι αυτό πλημμύρισαν οι δρόμοι από το Γεράκι μέχρι και την Αμαλιάδα ;
Αν είχαν μεριμνήσει όπως όφειλαν για την καθημερινότητα των πολιτών οι προηγούμενοι δήμαρχοι, θα έπρεπε να είχαν συντηρήσει τον αγωγό Κακοταρίου ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση ανάγκης.
2.Αληθεύει ότι το υδραγωγείο της Αμαλιάδας καταστράφηκε και αν ναι για ποιο λόγο συνέβη ;

Αναρωτιέμαι, τι λόγο ύπαρξης έχει ένας δήμαρχος, όταν δεν μπορεί να παρέχει Ύδρευση – Αποχέτευση και σωστή διαχείριση των Απορριμμάτων ;
Είναι η Αμαλιάδα φιλόξενη πόλη για τους κατοίκους της, για τους τουρίστες και για επενδυτές, όταν Αύγουστο μήνα δεν έχει νερό στις βρύσες και είναι γεμάτη με σκουπίδια;;
Θα πιστέψετε τους προηγούμενους και αυτή τη φορά ;

Ανδρέας Παπαδάκος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00