Αρχική » Ανδρέας Παπαδάκος: Ο απερχόμενος δήμαρχος Ήλιδας με απελπισμένες κινήσεις προσπαθεί να εξαπατήσει τους πολίτες χρησιμοποιώντας ακόμη και τον υφυπουργό Υγείας

Σε συνάντηση που είχε ο κ. Ανδρέας Παπαδάκος και ο υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους στην Ολυμπία, ο κ. Θεμιστοκλέους αφενός τον συνεχάρη για τις δωρεές του στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και αφετέρου τον προσκάλεσε μετά τις εκλογές σε επίσημο ραντεβού στο υπουργείο προκειμένου να συζητήσουν την αναβάθμιση του νοσοκομείου και γενικότερα την κατάσταση της υγείας στην Ήλιδα.
Στο μεταξύ την Παρασκεύη 22/9 σε προκαθορισμένη επίσκεψη στα νοσοκομεία της Ηλείας του υφ. Υγείας κ. Θεμιστοκλέους, ο μόνος που απρόσκλητα εκμεταλλεύτηκε την επίσκεψη του υφυπουργού ήταν ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να υποσχεθεί ξανά, σε μια απεγνωσμένη ύστατη προσπάθεια προκειμένου να ανατρέψει τον πολιτικό του κατήφορο και με ψέματα να προσπαθεί ανεπιτυχώς να παραπλανήσει ακόμη μία φορά το λαό του δήμου Ήλιδας, γιατί πλέον οι πολίτες της Ήλιδας ξέρουν ότι οι υποσχέσεις του, παραμένουν μόνο υποσχέσεις και ποτέ δεν υλοποιούνται..
Τι να πρωτοθυμηθούμε ;
-Τις Πανεπιστημιακές Σχολές που θα ενίσχυε όπως διατυμπάνιζε το 2019 ;
-Το θέμα του νερού που θα έλυνε παρά τα εκατομμύρια που έχουν σπαταληθεί εδώ και δέκα χρόνια ;
-Το Πρωτοδικείο που υπολειτουργεί και οδεύει σε λουκέτο ;
-Πριν από δέκα χρόνια το νοσοκομείο της Αμαλιάδας είχε περισσότερους από 20 γιατρούς και τώρα είναι υποστελεχωμένο.
25 χρόνια διοικεί και αυτά είναι τα έργα του !
Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και αποδεικνύουν ότι επί των ημερών του ο δήμος Ήλιδας έγινε ένας υποβαθμισμένος δήμος με σκουπίδια, χωρίς νερό, χωρίς Πανεπιστήμιο, με ένα Νοσοκομείο και ένα Πρωτοδικείο να υπολειτουργούν…
Τώρα προεκλογικά θα τα λύσει όλα, χρησιμοποιώντας ακόμη και τον υφυπουργό υγείας σε εν κρυπτώ συνάντηση ;
Πόση άλλη παρακμή να αντέξουμε ;

Με εκτίμηση
Ανδρέας Παπαδάκος
Υποψήφιος δήμαρχος ήλιδας

Λεζ
Ο υφυπουργός υγείας κ. Θεμιστοκλέους από τη συνάντησή τους στο περιθώριο των εργασιών του Olympia forum στην Αρχαία Ολυμπία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00