Αρχική » Ανδρέας Νικολακόπουλος: «Ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ. με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Ανδρέας Νικολακόπουλος: «Ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ. με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

από Maria Petroutsa

Αλλεπάλληλες επισκέψεις του Ανδρέα Νικολακόπουλου σε χωριά της Ηλείας


Κάλεσμα του υποψηφίου βουλευτή στους πολίτες του Νομού, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

Να εκφράσουν εκ νέου την βούλησή τους στις εκλογές της 25ης Ιουνίου για ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάλεσε τους πολίτες τοπικών κοινοτήτων της Ηλείας, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος.
Ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής Ηλείας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, έγινε δεκτός με ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις στο πρόσωπό του, από τους κατοίκους στα χωριά Μαγούλα, Καράτουλα , Μουζάκι, Ώλενα, Καπελέτο , Ψάρι, Νεάπολη , Νέα Μανωλάδα και Π. Μανωλάδα, τα οποία επισκέφτηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.


Μιλώντας με τους κατοίκους υπογράμμισε ότι «στις 25 Ιουνίου υπάρχει μόνο μια σαφής και συγκεκριμένη επιλογή που είναι ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση Ν.Δ., γιατί η χώρα χρειάζεται σταθερότητα, ομαλότητα, ισχυρή παρουσία και αναγνώριση στο εξωτερικό και γενναίες μεταρρυθμίσεις στο εσωτερικό».


Ταυτόχρονα κάλεσε τους οι πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν αυτή τη φορά με το εκλογικό σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, επισημαίνοντας πως «μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία μπορεί να κάνει τολμηρές και απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, χωρίς να υπολογίζει οποιουσδήποτε άλλους παράγοντες και χωρίς να είναι ευάλωτη σε οποιεσδήποτε πιέσεις».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00