Αρχική » Ανδρέας Νικολακόπολος- Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

Ανδρέας Νικολακόπολος- Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

από Maria Petroutsa

                          

Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στη θέση αυτή  και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που με τίμησε με την επιλογή του.

Η ευθύνη είναι μεγάλη. Με τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία και έχει υπηρετήσει και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στο συγκεκριμένο Υπουργείο, ξεκινάμε ένα μεγάλο αγώνα για να φανούμε αντάξιοι των   προσδοκιών των πολιτών, δημιουργώντας ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους.

 Έχουμε χρέος να τους δικαιώσουμε, ώστε να αισθάνονται ασφαλείς και να ασκούν ελεύθερα τα δικαιώματά τους σε ένα κράτος δικαίου.

Θα συνεργαστούμε με ειλικρίνεια και αμοιβαία εμπιστοσύνη για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες που θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στόχος μας, η πρόληψη και η στοχευμένη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας σε όλους τους χώρους, σε όλα τα επίπεδα, καθιστώντας την χώρα μας ασφαλή. Αξιοποιώντας ταυτόχρονα τις νέες τεχνολογίες και την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών.

Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ικανά, οι γυναίκες και οι άνδρες που υπηρετούν διαθέτουν υψηλό φρόνιμα και επίπεδο κατάρτισης και επιτελούν με συνέπεια το έργο τους, το οποίο θέλουμε να ενισχύσουμε ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί σε όλους τους τομείς.

Δεν υπάρχει ώρα για χάσιμο, με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα και σε συνεργασία με όλα τα στελέχη του Υπουργείου, που γνωρίζουν καλά τη δουλειά τους, θα αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις και θα συμβάλλουμε στο έργο της κυβέρνησης και στην υλοποίηση των στόχων.

 Θα ήθελα επίσης να δηλώσω ότι σε αυτό το υπουργείο διαδεχόμαστε δύο άξιους υπουργούς, τον  υπουργό Γιάννη  Οικονόμου και τον υφυπουργό  Κώστα Κατσαφάδο που έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Τους ευχαριστούμε, παίρνουμε τη σκυτάλη και θα εργαστούμε σκληρά για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Εύχομαι καλή δουλειά σε όλους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00