Αρχική » Ανάγκη για αλλαγή στο δήμο Ήλιδας: «Κλείδωσε» με τον Ανδρέα Παπαδάκο ο Πέτρος Βλαγκούλης

Συνεχίζονται οι καθημερινές επαφές, συζητήσεις και ζυμώσεις στο στρατηγείο του υποψηφίου δημάρχου Ήλιδας Ανδρέα Παπαδάκου, τόσο στην Αμαλιάδα όσο και στις κοινότητες, ώστε τον επόμενο μήνα να έχει ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιό του για τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ένα ψηφοδέλτιο το οποίο πλαισιώνεται με αξιόλογους υποψήφιους συμβούλους από ολόκληρη την Ήλιδα, οι οποίοι καλύπτουν όλους τους επαγγελματικούς χώρους και τις ανάγκες της κοινωνίας.

Πολίτες με όραμα και αγάπη για τον τόπο, που αντιδρούν στις εικόνες εγκατάλειψης και τις ανύπαρκτες πολιτικές που έχουν ρημάξει τον τόπο εδώ και χρόνια, οι οποίοι εμπιστεύονται τον Ανδρέα Παπαδάκο και είναι σίγουροι ότι είναι η μοναδική επιλογή που μπορεί να βγάλει από το τέλμα το δήμο Ήλιδας.

Στη μεγάλη και δημοκρατική παράταξη του κ. Παπαδάκου «Ήλιδα 36», ανήκει πλέον ο αξιωματικός εν αποστρατεία της Πολεμικής Αεροπορίας Πέτρος Βλαγκούλης, ο οποίος θα διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών του στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Αμέσως μετά τη συμφωνία ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Παπαδάκος ανέφερε «Καλωσορίζουμε στην μεγάλη αγκαλιά της Δημοτικής μας παράταξης ένα αγαπητό μέλος της κοινωνίας μας που υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία, τον Πέτρο Βλαγκούλη. Πρόκειται για έναν ενεργό πολίτη που χαρακτηρίζεται από την ευθύτητα του λόγου του, την κοινωνικότητα και την εντιμότητά του. Μαζί θα δώσουμε την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών πάντα με γνώμονα τις αλήθειες μας και όλοι μαζί θα αλλάξουμε το δήμο Ήλιδας. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Από την πλευρά του ο Πέτρος Βλαγκούλης δήλωσε «Συστρατευόμαστε όλοι σε αυτόν τον τίμιο και δίκαιο αγώνα προκειμένου να δοθεί στον υποψήφιο Δήμαρχο Ήλιδας Ανδρέα Παπαδάκο καθαρή λαϊκή εντολή και στις 8 Οκτωβρίου να είναι ο δήμαρχός μας. Εμπιστεύομαι απόλυτα αυτόν τον άνθρωπο και για αυτό αποφάσισα να βρεθώ στο πλευρό του ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος. Είναι άφθαρτος και έχει αποδείξει ότι θα βοηθήσει τον τόπο και οφείλουμε όλοι να του δώσουμε αυτή την ευκαιρία. Διαθέτω τον απαιτούμενο χρόνο, την εμπειρία  και την όρεξη να συμβάλλω με τις γνώσεις και όλες μου τις δυνάμεις προς όφελος των συμπολιτών μας».

Ποιος είναι ο Πέτρος Βλαγκούλης

Ο Πέτρος Βλαγκούλης γεννήθηκε στο χωριό Σώστι Αμαλιάδας και επί 35 χρόνια υπηρέτησε ως αξιωματικός της πολεμικής Αεροπορίας, κυρίως στην 117 Π.Μ Ανδραβίδας σε θέσεις ευθύνης – διοίκησης και εκπαίδευσης. Μετά την αποστρατεία του συνέβαλε στην ανάπτυξη της επιχείρησης της συζύγου του, η οποία δραστηριοποιούνταν στον χώρο της εστίασης στην Αμαλιάδα.                                                                                                                           

  Είναι ιδρυτής και υπήρξε από το 1984  ποδοσφαιριστής και μετέπειτα πρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΣΩΣΤΙΟΥ». Είναι παντρεμένος με την Αθανασία Τσανακαλιώτη και έχουν τρία παιδιά,δυο αγόρια και μια κόρη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00