Ανάγκη για αλλαγή στο δήμο Ήλιδας- Οι πολίτες των κοινοτήτων αγκαλιάζουν τον υποψήφιο δήμαρχο Ανδρέα Παπαδάκο

              

Θερμότατη υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι πολλών κοινοτήτων του δήμου Ήλιδας στον υποψήφιο δήμαρχο Ανδρέα Παπαδάκο στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα, σε μια προσπάθεια καλύτερης γνωριμίας και σύσφιξης των σχέσεών τους.

Άλλωστε βασική του πεποίθηση είναι η άμεση και ουσιαστική επαφή με τον κόσμο ώστε να έχει πραγματική εικόνα της καθημερινότητάς τους ο  ίδιος προσωπικά.

Κοινή διαπίστωση όλων είναι πως στο πρόσωπο του κ. Παπαδάκου βλέπουν τον δήμαρχο που θέλουν να τους εκπροσωπήσει και πλέον έχουν πειστεί, ότι είναι ο μόνος που θα ενδιαφερθεί πραγματικά για τα προβλήματά τους χωρίς να κοιτάξει το προσωπικό του συμφέρον.

Οι παρουσία των κατοίκων είναι πραγματικά συγκινητική σε κάθε κοινότητα και το δυναμικό παρόν που δίνουν μικροί και μεγάλοι στις συγκεντρώσεις, ξεπερνά κάθε προσδοκία και τον γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη.

Οι κάτοικοι των κοινοτήτων στο πρόσωπο του κυρίου Παπαδάκου βλέπουν το δήμαρχο που θα τους βγάλει από το τέλμα και το μαρασμό και γι αυτό του δηλώνουν αυθόρμητα τη στήριξή τους στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν είναι τόσο χορτασμένοι από προεκλογικά ψέματα και υποσχέσεις και η επιλογή του ονόματός του στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι μονόδρομος και εγγύηση.

Τόσο η απλότητα όσο και η αμεσότητά του είναι τα δύο ισχυρά του όπλα τα οποία τον κάνουν ακόμη πιο προσιτό και από την άλλη η προτεραιότητα που δίνει στους νέους είναι πραγματικά συγκινητική.

Εκπροσωπώντας το διαφορετικό ο κ. Ανδρέας Παπαδάκος ξεκίνησε τις επισκέψεις του από τη γενέτειρά του, τον Αμπελόκαμπο και συνέχισε στο Χάβαρι, στο Περιστέρι και στη Δάφνη.

Προσφορά θεάτρου Σκιών

Σε όλες τις κοινότητες ο κύριος Παπαδάκος και η παράταξή του «Ήλιδα 36», προσέφεραν στους μικρούς και μεγάλους λάτρεις του θεάτρου Σκιών χιουμοριστικές παραστάσεις με τον μετρ του είδους Φώτη Πλέσσα, χαρίζοντας σε όλους άφθονο γέλιο.

Την παρουσίαση του θεάτρου Σκιών και το σπουδαίο ρόλο που διαδραμάτισαν για τον ελληνισμό οι ιστορίες του και οι ανεπανάληπτοι ήρωές του, έκανε η υπεύθυνη πολιτισμού της παράταξης «Ήλιδα 36» και υποψήφια δημοτική σύμβουλος κ. Άννα Κορτέση.

Τον κ. Παπαδάκο συνόδευαν επίσης οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Νίκος Νικολόπουλος, Αγνή Μπαλή, Γιάννης Χριστόπουλος, Σάββας Σαμψούνης, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Χρήστος Νικολόπουλους, Αυγερινός Παναγιωτακόπουλος, Χρήστος Γιαννικόπουλος, Ιωάννης Χαλδής, Παναγιώτης Λαζάνας, Γιάννης Πολυζωγόπουλος, Αθανασία Μποτίλια, υποστηρικτές της παράταξης, φίλοι και συνεργάτες του.

Η Άννα Κορτέση, ο Φώτης Πλέσσας και ο Ανδρέας Παπαδάκος

Οι υποψήφιοι Άννα Κορτέση, Αγνή Μπαλή, Γιάννης Χριστόπουλος και φίλες της παράταξης.

Ο κ. Παπαδάκος με φίλους και συνεργάτες

Ο Ανδρέας Παπαδάκος με την υποψήφια σύμβουλο Αθανασία Μποτίλια

Related posts

3ος χρόνος Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου «Αντρέας Φραγκογιαννόπουλος» στην Αμαλιάδα

Ο Δήμος Ήλιδας σε συνεργασία με το Κ.Η.Φ.Η μοίρασαν τρόφιμα την Κυριακή του Πάσχα στους άπορους συμπολίτες μας.

Άνοιξε νέο κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων στην Αμαλιάδα, το Giorgio’s Loft!