Ήταν λαοθάλασσα …Μεγαλειώδης συγκέντρωση στο κλειστό Αμαλιάδας- Αμαλιάδα και Πηνεία ψήφισαν Ανδρέα Παπαδάκο!

                      

«Στις 26 Μαρτίου του 2019 από αυτό το βήμα, σας κοιτούσα στα μάτια και σας υποσχέθηκα κάποια πράγματα, τα οποία δε με άφησαν να κάνω πράξη, ώσπου το φθινόπωρο του 2022 πήρα την απόφαση να παραιτηθώ διότι εξαπατήθηκα. Τότε είχα δύο επιλογές, ή να το βάλω στα πόδια, ή να έρθω εδώ μπροστά σας, να σας κοιτάξω ξανά στα μάτια και να σας πω : δώστε μου την ευκαιρία για να υλοποιήσω τις υποσχέσεις μου! Αυτό κάνω εδώ απόψε και είμαι βαθύτατα συγκινημένος για την παρουσία σας. Είναι καθηλωτική η συμμετοχή σας σε αυτή την προσπάθεια που κάνω με τους συνεργάτες μου για να παραδώσουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας. Για να έχουμε το θάρρος να τους κοιτάζουμε στα μάτια, όπως κάνω αυτή τη στιγμή, εδώ μπροστά σας. Γιατί όλοι ξέρετε πως ότι υπόσχομαι, το κάνω πράξη. Φίλοι μου, αν χάσω την αξιοπρέπειά μου για 50 λεπτά, θα χαλάσω ακόμη και ένα εκατομμύριο για να την πάρω πίσω. Γι αυτό λοιπόν σας ζητάω ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να αλλάξουμε τον τόπο και όχι να αλλάξουμε τόπο. Γιατί όπως σας τιμάω εγώ, θα ήθελα να με τιμήσετε και εσείς και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα το μετανιώσετε, δεν θα σας απογοητεύσω όπως οι προηγούμενοι, γιατί ήρθα να δώσω και όχι για να πάρω….», με αυτά τα λόγια, παρουσία της συζύγου του, συγγενών και αμέτρητων φίλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας Ανδρέας Παπαδάκος άρχισε την ομιλία του το βράδυ του Σαββάτου στο κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο της Αμαλιάδας που είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από φίλους και υποστηρικτές της παράταξης, στον εσωτερικό και τον προαύλιο χώρο του αθλητικού κέντρου.
Ένας χώρος ρίσκο χιλιάδων θέσεων που τόλμησε και το γέμισε, καθώς η ζεστή και αυθόρμητη συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μάλιστα στα πηγαδάκια που είχαν δημιουργηθεί όλοι έλεγαν ότι αυτή η πολιτική συγκέντρωση θύμισε παλιές εποχές, τότε που ο κόσμος συμμετείχε, με ένταση και παλμό.

Μίλησε η καρδιά του …
Ο κ. Παπαδάκος για ακόμη μία φορά μίλησε μέσα από την καρδιά του στο λαό της Ήλιδας και χωρίς ξύλινο γραπτό λόγο επισημαίνοντας, πως όταν μιλάς με την καρδιά και με τη γλώσσα της αλήθειας, δεν έχεις ανάγκη από λόγους, γιατί ξέρεις τι θέλεις να κάνεις, γιατί ξέρεις το πρόγραμμά σου και δεν χρειάζεσαι ψεύτικες υποσχέσεις για να πείσεις να σε ψηφίσουν!
Άμεσος, αληθινός, με όραμα, και καθαρό ψηφοδέλτιο τα μέλη του οποίου παρουσιάστηκαν στο τέλος της βραδιάς και με ένα πρόγραμμα που θα συμβάλλει στην αναγέννηση της τόσο απαξιωμένης και εγκαταλελειμμένης Ήλιδας και μέσω συνεχών διακοπών και επευφημήσεων, πίστεψαν στο πρόγραμμά του και τον ανακηρύξαν δήμαρχο.

Τον συγκίνησαν τα λόγια του φίλου του…
Στην προσωπικότητα και το ήθος του κ. Παπαδάκου αναφέρθηκε ο επιστήθιος φίλος του, Έλληνας ομογενής κ. Κώστας Κουτρουμπής με τον οποίο τους συνδέει φιλία για περισσότερα από 40 χρόνια. Είναι ο άνθρωπος που τον ξέρει καλά ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά «όταν ο Ανδρέας βάζει έναν στόχο, πάντα τον κατορθώνει».
Επίσης ιδιαίτερη αναφορά στην μεγαλειώδη εκδήλωση, έγινε στην κατανόηση της οικογένειάς του, η οποία τον στήριξε και τον στηρίζει για να κάνει το όνειρό του πράξη για τον τόπο που τον γέννησε.

Το Συμβόλαιο Αλλαγής θα αναγεννήσει την Ήλιδα
Στην διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκε το πλήρες πρόγραμμα του κ. Παπαδάκου, το οποίο είναι στη διάθεση όλων των πολιτών και μεταξύ άλλων εστιάζει :
Στη στήριξη, ανάπτυξη και ενίσχυση του νοσοκομείου της Αμαλιάδας
Στην εγκατάσταση μόνιμου ασθενοφόρου δικής του δωρεάς στην Πηνεία
Στην επίλυση του προβλήματος Ύδρευσης, στην ίδρυση της ΔΕΥΑΑ και την αναβάθμιση του δικτύου Ύδρευσης και Αποχέτευσης σε όλο το δήμο
Πάντα κοντά στη νεολαία
Στη δημιουργία κινητών συνεργείων ώστε μέσα σε 48 ώρες να αντιμετωπίζονται προβλήματα χωρίς να χρονίζουν.
Στη Στέγαση και Φροντίδα των ευπαθών ομάδων
Στην πράσινη ανάπτυξη
Στην επαναλειτουργία του Δημοτικού Ραδιοφώνου
Στην εξυγίανση του δήμου Ήλιδας
Στη μονογενεική οικογένεια
Στην προσφορά του μισθού του δημάρχου για τη δημιουργία ενός Ταμείου υπέρ των πολιτών κ.ά.

Κλείνοντας τη μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση που ο κόσμος δεν αποχωρούσε και παρέμενε διαρκώς δίπλα του για να τον δει, να τον συγχαρεί και να τον διαβεβαιώσει ότι είναι ο αυριανός δήμαρχος, ο κ. Παπαδάκος συγκινημένος τους ευχαρίστησε όλους και με μια ανοιχτή αγκαλιά τους κάλεσε χέρι χέρι για να κάνουν το όνειρο πράξη για τον τόπο.
Εκτός από την ανεπανάληπτη παρουσία του κόσμου, παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Θοδωρής Βασιλόπουλος, ο βοηθός Περιφερειάρχη κ. Χρήστος Μπιλίρης και ο πρώην βουλευτής κ. Παναγιώτης Αδρακτάς.

Related posts

3ος χρόνος Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου «Αντρέας Φραγκογιαννόπουλος» στην Αμαλιάδα

Ο Δήμος Ήλιδας σε συνεργασία με το Κ.Η.Φ.Η μοίρασαν τρόφιμα την Κυριακή του Πάσχα στους άπορους συμπολίτες μας.

Άνοιξε νέο κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων στην Αμαλιάδα, το Giorgio’s Loft!