Άρωμα Νίκης για τον Ανδρέα Παπαδάκο στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στην Αμαλιάδα

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του Ανδρέα Παπαδάκου στο κέντρο της πόλης.

Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται από νωρίς και σύντομα γέμισε ασφυκτικά τον δρόμο έξω από το εκλογικό γραφείο καθώς και τα γύρω καταστήματα. Όλοι περίμεναν με αγωνία τον Ανδρέα Παπαδάκο, τον οραματιστή υποψήφιο Δήμαρχο. Φίλοι, μέλη της παράταξης αλλά και απλός κόσμος ήρθε για να τον γνωρίσει από κοντά.

Με μια μικρή καθυστέρηση κατέφθασε ο Ανδρέας Παπαδάκος και το πλήθος τον αποθέωσε! Η είσοδός του θύμισε παλιές ένδοξες εποχές, που ακόμα ο κόσμος πίστευε στους πολιτικούς ηγέτες.

Στην είσοδο του εκλογικού κέντρου τον περίμενε ο συνοδοιπόρος του και υποψήφιος Δημοτικός του σύμβουλος, ο Δικηγόρος Σάκης Κότσιφας. Μαζί αγκαλιασμένοι χαιρέτησαν τον κόσμο δίνοντας το σήμα της νίκης ως μια συμβολική κίνηση. Ο κ. Παπαδάκος χαιρετούσε τον κόσμο ασταμάτητα με χαρά και έκπληξη για την αγάπη που εισέπραττε.

Σύντομα ξεκίνησε ο αγιασμός με τον πάτερ  Αλέξιο Αναγνωστόπουλο. Ο πάτερ Αλέξιος είναι καρδιακός φίλος του Ανδρέα Παπαδάκου και μετά την τέλεση του αγιασμού έβγαλε έναν μικρό λόγο, για να τονίσει την σημασία  που έχει για αυτόν ο Ανδρέας Παπαδάκος και όχι να βγάλει πολιτικό λόγο, καθώς είναι απαγορευτικό κάτι τέτοιο για τους ιερείς. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η κ. Νίκη Μπουτζαρέλη , υπεύθυνη των εκλογικών γραφείων της παράταξης Ήλιδας 36. Η Νίκη παρά το νεαρό της ηλικίας της προλόγισε τον Ανδρέα Παπαδάκο με ειλικρίνεια και δυναμικότητα, καθώς και αυτή σαν νέο άτομο της πόλης μας πιστεύει σε αυτόν. Ο  Αντρέας  Παπαδάκος βαθιά συγκινημένος, πήρε τον λόγο. Ο λόγος του δεν ήταν γραμμένος, δεν ήταν πολιτικός, ήταν βγαλμένος από την καρδιά του. Απευθύνθηκε στον κόσμο, όπως θα μιλούσε στην οικογένεια του. Είπε αλήθειες, που μόνο ένας άνθρωπος που έχει φύγει  από μικρός και έχει στερηθεί τον τόπο του μπορεί να πει. Τόνισε ότι ήρθε να αλλάξει τον τόπο του προς το καλύτερο και δεν θα  φύγει αν δεν το κάνει. Ευχαρίστησε τον κόσμο που ήρθε να τον στηρίξει και είπε ότι δεν περίμενε τόση συμμετοχή καθώς είναι μόνο  εγκαίνια πολιτικού γραφείου και όχι προεκλογική ομιλία.

Στην συνέχεια ο κόσμος έτρεξε να τον αγκαλιάσει και να του ευχηθεί από κοντά. Πολλοί έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες δείχνοντας ακόμα μεγαλύτερη στήριξη προς το πρόσωπο του. Η μουσική έπαιζε δυνατά, πυροτεχνήματα στόλισαν τον ουρανό και οι σημαίες της παράταξης ανέμιζαν ασταμάτητα.

Ο Ανδρέας Παπαδάκος ήρθε σίγουρα για να φέρει την αλλαγή και την ελπίδα στον Δήμο Ήλιδας.

Φωτογραφίες Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Related posts

3ος χρόνος Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου «Αντρέας Φραγκογιαννόπουλος» στην Αμαλιάδα

Ο Δήμος Ήλιδας σε συνεργασία με το Κ.Η.Φ.Η μοίρασαν τρόφιμα την Κυριακή του Πάσχα στους άπορους συμπολίτες μας.

Άνοιξε νέο κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων στην Αμαλιάδα, το Giorgio’s Loft!