Αρχική » Άρωμα γυναίκας στο τιμόνι του Αστέρα Αμαλιάδας με την Άννα Κορτέση –  Στα χέρια του Ανδρέα Παπαδάκου θα ανακάμψει η θρυλική ομάδα !

Αποφασιστικός, σαφής και ξεκάθαρος ο επιχειρηματίας Ανδρέας Παπαδάκος ο οποίος ξέρει να δίνει λύσεις όταν ο λαός το απαιτεί, λειτούργησε ως σανίδα σωτηρίας για τον τόσο ταλαιπωρημένο τα τελευταία χρόνια «Αστέρα Αμαλιάδας», ο οποίος πλέον βρίσκεται στα θαυματουργά του χέρια και με  πρόεδρο την Άννα Κορτέση.

Στο συνεδριακό κέντρο Ήλιδας το βράδυ της Πέμπτης συνοδευόμενος από συνεργάτες του ανακοίνωσε τις προθέσεις του και ξεκαθάρισε σε όλους ότι παρά τις πιέσεις που είχε δεχθεί για να αναλάβει την ομάδα, το είχε καθυστερήσει επειδή δεν ήθελε το θέμα του Αστέρα να ταυτιστεί με τις εκλογές. Μετά από ερώτηση που δέχθηκε για το αν θα αποχωρήσει από την ομάδα σε περίπτωση που δεν εκλεγεί δήμαρχος υπογράμμισε «παρά τα όσα διαρρέουν κάποιοι για μένα, ενημερώνω το λαό της Ήλιδας ότι είμαι και θα παραμείνω εδώ».

Αρχικά το λόγο στη συγκέντρωση πήρε ο Νέστορας Ραμπαβίλας ο οποίος μεταξύ άλλων είπε «μετά από τέσσερις αποτυχημένες συνελεύσεις αν απόψε δεν δοθεί λύση, η ομάδα δυστυχώς θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο. Μην μπλέξουμε τον Αστέρα με τις εκλογές, όμως τα άτομα που «βοηθούν», πρέπει να «βοηθηθούν». Επίσης αναφέρθηκε και στη σπουδαία δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες στις οποίες προπονούνται 120 παιδιά από 5 έως 16 ετών».

Να σημειωθεί ότι η αρχική πρόταση για τη θέση του προέδρου ήταν ο Παναγιώτης Φουστούκος – Γενικός Χειρουργός, ο οποίος λόγω αυξημένων υποχρεώσεων δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του προέδρου.

Παπαδάκος: Παραλάβαμε καμένη γη, αλλά ο Αστέρας θα ανακάμψει

«Δεν είχα υπόψη μου να ασχοληθώ με τον Αστέρα διότι δεν ήθελα να το συνδυάσουν με τις δημοτικές εκλογές, επειδή όμως η ομάδα είχε οδηγηθεί σε αδιέξοδο και μετά από παροτρύνσεις συμπολιτών μας, σκέφτηκα να βοηθήσω. Θα προσπαθήσουμε αρχικά να κρατηθεί στην κατηγορία της και ανάλογα με την εικόνα της μέχρι τα Χριστούγεννα θα δούμε πώς θα κινηθούμε, με μεταγραφές και όποιες άλλες ενισχύσεις, γιατί όλοι ξέρετε ότι παραλάβαμε «καμένη γη». Στόχος μας είναι να δυναμώσει, και του χρόνου να είναι πανέτοιμη και να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει. Ό,τι θα χρειαστεί από οικονομικής πλευράς θα καλυφθεί, ο λαός της Ήλιδας πρέπει να δει ξανά τον Αστέρα στην πρώτη γραμμή και επειδή το γήπεδό του δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχουμε κάνει επαφές ώστε να χρησιμοποιήσουμε αρχικά το γήπεδο των Σαβαλίων.

Ξεκαθαρίζω και διαμηνύω σε όλους ότι δεν πρόκειται να φύγω από την Αμαλιάδα και ούτε θα παρατήσω τον Αστέρα, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εκλογών. Ας γίνει αντιληπτό από όλους».

Άννα Κορτέση: Δεν μπήκα για να είμαι γλάστρα

Παίρνοντας το λόγο στη συνέχεια η νέα πρόεδρος του Δ.Σ του Αστέρα  Άννα Κορτέση επισήμανε μεταξύ άλλων «Δεν μπήκα για να είμαι γλάστρα. Μπήκα μόνο για να βοηθήσω την ομάδα μας. Ο μεγάλος μου γιος είναι ήδη στις ακαδημίες της και σε λίγα χρόνια θα είναι και ο μικρός. Ευχαριστώ τον κ. Παπαδάκο που μου εμπιστεύτηκε αυτό το ρόλο. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για το καλ