Άνοιξε νέο κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων στην Αμαλιάδα, το Giorgio’s Loft!

      

Ένα κατάστημα που έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη του κοινού εδώ και 30 χρόνια και έχει καθιερωθεί στις κορυφαίες προτιμήσεις του, το Giorgio,  αποφάσισε να δώσει ένα νέο χρώμα στην παρουσία του, με το άνοιγμα ενός νέου εκκεντρικού καταστήματος ανδρικών ενδυμάτων το Giorgio’s Loft!

Το νέο κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην Αρχαία Ήλιδος 1 διακρίνεται για την προσεγμένη διακόσμησή του, προσφέροντας στους πελάτες ένα επίπεδο υψηλής æsthetic εμπειρίας. Εδώ, κάθε ανδρικό γούστο μπορεί να βρει τον ιδανικό συνδυασμό ανάμεσα σε κλασικά και εκκεντρικά στοιχεία ενδυμασίας. Από εκλεπτυσμένα πουκάμισα σε γήινες αποχρώσεις μέχρι πιο floral  σχέδια, από κομψά παντελόνια μέχρι πιο casual επιλογές, το κατάστημα προσφέρει ένα πλήρες φάσμα επιλογών για κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας. Και πάντα με μια ξεχωριστή πινελιά στυλ, που αναδεικνύει την ατομικότητα και τον χαρακτήρα του κάθε άνδρα

 Εμείς ρωτήσαμε τον ιδιοκτήτη Γιώργο Δημητρακόπουλο να μας περιγράψει με δυο λόγια την επιχείρηση του και ο ίδιος μας είπε:

              «Το Giorgio’s Loft είναι η νέα πρόταση για τον άνδρα. Ένας μικρός χώρος, ιδιαίτερος, με ροπή προς το βιομηχανικό στυλ. Εδώ παρουσιάζουμε μια πιο fashion εκδοχή του Giorgio με ρούχα που ανταποκρίνονται στις τελευταίες τάσεις της μόδας για έναν ενημερωμένο και σύγχρονο άνδρα. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με πολύ λογική τιμή.»

Επισκεφτείτε το νέο κατάστημα για μια νέα εμπειρία και μια πιο διευρυμένη επιλογή για όσους θέλουν να ξεχωρίσουν και αγαπούν ποιότητα και στυλ στο ανδρικό ντύσιμο.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Related posts

Διονύσης Καλαματιανός στον ΑΝΤ1: «Να ανοίξει ο δρόμος για την προοδευτική διακυβέρνηση»

Υδροδότηση της Δ.Ε. Βουπρασίας από το διυλιστήριο φράγματος Πηνειού

Συνεργασία Δήμου-ΕΡΤ για την ανάδειξη του Δήμου Πύργου