Αρχική » Άμεση παρέμβαση από τη Διονυσία Αυγερινοπούλου για το κτίριο της ΔΥΠΑ στον Πύργο

Άμεση παρέμβαση από τη Διονυσία Αυγερινοπούλου για το κτίριο της ΔΥΠΑ στον Πύργο

από Maria Petroutsa


-Με την κεντρική Διοίκηση της Υπηρεσίας επικοινώνησε η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας
Με τη Διοίκηση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) επικοινώνησε άμεσα η Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, για το πρόβλημα που έχει προκύψει με το κτίριο που στεγάζει το Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης, το ΙΕΚ και τις Επαγγελματικές Σχολές στον Πύργο.
Η κα Αυγερινοπούλου μετέφερε την ανησυχία των εργαζομένων και των σπουδαστών, ζητώντας από τη διοίκηση να μεριμνήσει άμεσα για τη διευθέτηση του ζητήματος, χωρίς να διαταραχθεί η λειτουργία της υπηρεσίας και δίχως να ταλαιπωρηθούν με πρόσθετες μετακινήσεις σπουδαστές και εκπαιδευτικοί.
Από την πλευρά της Διοίκησης της ΔΥΠΑ επισημάνθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ήδη συνεδριάσει και ότι αναζητούνται λύσεις για την ταχύτερη δυνατή μεταστέγαση της υπηρεσίας και των Σχολών, για να μην επηρεαστεί η λειτουργία τους, ενώ σύντομα θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το αν θα ανακατασκευαστεί το παλιό κτίριο ή θα επιδιωχθεί μόνιμη λύση σε καινούριο χώρο.
«Επικοινώνησα άμεσα με τη διοίκηση της ΔΥΠΑ για το πρόβλημα με το κτίριο στον Πύργο, ζητώντας να βρεθεί λύση, τόσο σε βραχυπρόθεσμη όσο και μακροπρόθεσμη βάση, χωρίς να ταλαιπωρηθούν σπουδαστές και εργαζόμενοι και χωρίς να επηρεαστεί η ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Υπηρεσίας έχει ήδη συνεδριάσει για το θέμα και έλαβα την ενημέρωση πως θα επιδιωχθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις», δήλωσε η Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00