Αρχική » Δευτέρα 4/10/21, ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ξεκινούν τα μαθήματα στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

Δευτέρα 4/10/21, ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ξεκινούν τα μαθήματα στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

από Άκης Χουζούρης

Κάθε Οκτώβριο είναι μία αρχή για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα είτε είναι Ανώτατο ίδρυμα, είτε Ινστιτούτο εκπαιδευτικής κατάρτισης Ιδιωτικό ή Δημόσιο. Και επειδή στην Ελλάδα ευτυχώς ακόμα έχουμε οργανωμένη, ρυθμισμένη Τριτοβάθμια Δημόσια Εκπαίδευση λόγω συντάγματος, τα πράγματα οδεύουν όσο γίνεται οργανωμένα.

Απ’ την άλλη μεριά ακόμα μία φορά δεν γνωρίζουμε το ειδικό πλαίσιο λειτουργίας για κάθε ΑΕΙ μετά τη θεσμοθέτηση της βάσης του 10, μετά την κεντρική, αυταρχική ανακοίνωση να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια ανεξάρτητα τα κρούσματα, ποιοι έχουν εμβολιαστεί, αν υπάρχουν μαθητές κλπ.

Αυτή η πρεμούρα να ανοίξει κάτι για να φαίνεται οτι είμαστε σε Κανονικότητα, είναι τόσο πρόχειρο. Εκεί που περιμένεις τεχνοκρατικές και επιστημονικές πράξεις και πολιτικές, τσουπ σου βγαίνει το πολιτικό κόστος και γκρεμίζονται όλα.

Στην Δευτεροβάθμια η “Αξιολόγηση με κάθε κόστος” η τώρα Αξιολόγηση μπολιάζει με νέες περιπέτειες το εκπαιδευτικό κίνημα. Αν ενωθούν το μαθητικό το εκπαιδευτικό και το φοιτητικό κίνημα ο Οκτώβρης του 2021 θα μοιάζει Καλοκαίρι με το Νοέμβριο του 2021.

Συγκεντρωθείτε κ΄ύριοι πριν είναι αργά. Τα γεγονότα στη Βόρεια Ελλάδα με τους ακροδεξιούς και στη Λάρισα με τους ανεμβολίαστους, δείχνει οτι το αυγό του φιδιού επανέρχεται. Πιο έξυπνα και πιο οργανωμένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00