Αρχική » Σύσκεψη μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκου Κοροβέση, υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων των εμπορικών συλλόγων

Σύσκεψη μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκου Κοροβέση, υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων των εμπορικών συλλόγων

από Maria Petroutsa


Π.Ε. Ηλείας: Έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα


Ενόψει της επερχόμενης εορταστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, στον Πύργο, μεταξύ του Νίκου Κοροβέση, υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων των Εμπορικών Συλλόγων, με θέμα τους ελέγχους που θα λάβουν χώρα στην αγορά.
Όπως επισημάνθηκε κατά την διάρκεια της σύσκεψης, η Π.Ε Ηλείας, μέσω των αρμοδίων ελεγκτικών υπηρεσιών της (Διεύθυνση Ανάπτυξης-Τμήμα Εμπορίου, Διεύθυνση Υγείας, Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής), θα προβεί σε εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά, σε προϊόντα και υπηρεσίες για τα οποία παρατηρείται αυξημένη ζήτηση, την περίοδο αυτή.


Οι έλεγχοι θα εστιασθούν κυρίως σε χώρους λιανικής πώλησης τροφίμων και παροχής υπηρεσιών (super markets, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, χώρους εστίασης κ.α.) με κύριο στόχο την αποτροπή φαινομένων παραπλάνησης και εκμετάλλευσης των καταναλωτών και την τήρηση των κανόνων υγιεινής για την ομαλή λειτουργία της αγοράς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00