Αρχική » Στο πλευρό του Δημάρχου Ζαχάρως, Κώστα Αλεξανδρόπουλου και ο κ. Γιώργος Βλάμης, Μηχανικός Αυτοκινήτων

Στο πλευρό του Δημάρχου Ζαχάρως, Κώστα Αλεξανδρόπουλου και ο κ. Γιώργος Βλάμης, Μηχανικός Αυτοκινήτων

από Maria Petroutsa

Υποψήφιος με την παράταξη «ΝΕ.Δ.Α» του Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου θα είναι και ο κ. Γιώργος Βλάμης, Μηχανικός Αυτοκινήτων, ο οποίος εργάζεται στη Ζαχάρω. Ο κ. Βλάμης, οικογενειάρχης, κατάγεται από την τοπική κοινότητα Λεπρέου, όπου στο παρελθόν είχε χρηματίσει εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος.

«Με χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου κ. Aλεξανδρόπουλου γιατί παρακολουθώ και αναγνωρίζω τις καθημερινές προσπάθειες που καταβάλλει ο ίδιος και η δημοτική αρχή της οποίας ηγείται, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των δημοτών αλλά και την ευρύτερη ανάπτυξη του τόπου μας. Με σιγουριά θέτω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος καλωσόρισε τον κ. Βλάμη αναφέροντας ότι πρόκειται για έναν συνεπή και έμπειρο επαγγελματία που κατ’ αντίστοιχο τρόπο, με αφοσίωση και μεθοδικότητα, θα υπηρετήσει και τις ανάγκες του δήμου μας. «Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00