Αρχική » ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο 12 (…περί των ατυχών δηλώσεων στις 7-9-2021 του κ. Α. Μαρίνου για το έργο της Επισκευής – Ενίσχυσης του 2ου Δημοτικού Σχολείου ΔΚ Γαστούνης …)

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο 12 (…περί των ατυχών δηλώσεων στις 7-9-2021 του κ. Α. Μαρίνου για το έργο της Επισκευής – Ενίσχυσης του 2ου Δημοτικού Σχολείου ΔΚ Γαστούνης …)

από Άκης Χουζούρης

‘’ Ο Βασιλιάς είναι γυμνός ‘’

Αφού πρώτα εκφράσω την βαθιά μου ικανοποίηση που το έργο της Επισκευής – Ενίσχυσης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δ.Κ. Γαστούνης που Σχεδιάσαμε – Μελετήσαμε –Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση – Δημοπρατήσαμε ως προηγούμενη Δημοτική αρχή, παίρνει σάρκα και οστά και το προσεχές διάστημα η εκπαιδευτική κοινότητα που τόσο ταλαιπωρήθηκε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, θα επανέλθει στις νέες αναβαθμισμένες κτηριακές υποδομές, οφείλω να απαντήσω στις ανυπόστατες δηλώσεις του νυν Δημάρχου .

Το πόσο θα συμβάλλει στις εκπαιδευτικές διαδικασίες μαθητών και εκπαιδευτικών η επάνοδος σε ένα σχολείο κόσμημα, αναβαθμισμένο αισθητικά αλλά και σε θέματα ασφάλειας μπορεί να γίνει αντιληπτό από τον οποιοδήποτε πολίτη…

Αν δεν είχαμε ξεκινήσει με διαδικασίες Fast – track, σήμερα θα βρισκόμαστε το πολύ στην ολοκλήρωση των Μελετών και η παρούσα δημοτική αρχή να ψάχνει για χρηματοδότηση για το συγκεκριμένο έργο…

Ρωτήστε κ. Ανδρέα Μαρίνο τους γειτονικούς σας Δήμους για ανάλογες περιπτώσεις … Δυστυχώς όμως για σας, έχετε διαρρήξει τις σχέσεις σας με τους περισσότερους και αυτοί που εξακολουθούν να σας μιλάνε είναι μόνο για τυπικούς λόγους …

Πρόκειται για Πολιτικό ξεπεσμό όταν οι αποφάσεις και οι ημερομηνίες αυτών          ( ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠ.ΕΣ :28-03-2019 /880.000,00 € ( ΣΑΕΟ55 – 2003ΣΕ05500005 ) , ΑΡ. ΜΕΛ.: 21/29-3-2019 ,   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ: 10-05-2019 ) μιλάνε για το ποιος εξασφάλισε την χρηματοδότηση του 2ου Δημοτικού Σχολείου και εσείς δηλώνετε το ‘’ κατόπιν ενεργειών σας ‘’ … Προφανώς σας έχει μείνει κουσούρι από την εποχή του πολιτικού Ντελιβερά που περιφερόσασταν από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο .

Πρόκειται για Πολιτικά ψεύδη και συκοφαντίες όταν δηλώνετε ότι ο πρ. Δήμαρχος και αναφέρεστε σε μένα προσωπικά ότι απείλησα της υπηρεσίες να μην πληρώσουν το έργο . Η επιστροφή της εκπαιδευτικής κοινότητας του 2ου Δημοτικού στο σχολείο της θα γίνει πραγματικότητα, γιατί εμείς κ. Μαρίνο τα δρομολογήσαμε,    αυτά που έπρεπε στο χρόνο που έπρεπε και με τον τρόπο που έπρεπε.

Εσείς το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι Εκφοβισμοί , απειλές , εξώδικα, ρουσφετολογικές προσλήψεις (5 μεροκάματα, δίμηνα, τετράμηνα που για άλλο προσλαμβάνονται και αλλού τοποθετούνται ), αμέτρητες – άσκοπες και προκλητικές επεκτάσεις δημοτικού φωτισμού, εναλλαγή ειδικών συνεργατών ( για να ζήσουν όλο και περισσότεροι το μύθο τους στην αυλή του πλανητάρχη ), απευθείας αναθέσεις στο στενό κύκλο του πολιτικού σας περιβάλλοντος, συμπληρωματικές συμβάσεις, μνημόσυνα, κηδείες, υποκλίσεις, υποκριτικές χαιρετούρες κλπ.

Αφήστε τα περί ειλικρινούς συνεργασίας ανάμεσα σε σας και την ανάδοχο εταιρεία, αυτά θα τα δείξει ο χρόνος …

Υ.Γ. 1. Να θυμάστε ότι το ‘’ γέλιο ‘’ και το ‘’ γελοίο ‘’ είναι σε κοντινή απόσταση…

Υ.Γ.2   Να θυμάστε ότι όταν κάνεις παρέα με λύκους θα μάθεις να ουρλιάζεις, ενώ όταν κάνεις με αετούς θα μάθεις να πετάς…

Υ.Γ.3.   Σταματήστε την πολιτική κατρακύλα, όσο εσείς δηλώνετε πολιτικά ψεύδη εμείς θα απογυμνώνουμε το …βασιλιά …

Υ.Γ.4. Ζείτε παραπλανόμενος από το πολιτικό παρεάκι σας, που για τους δικούς του ιδιοτελείς λόγους σας ανέχεται…

Υ.Γ.5. Δυστυχώς έχετε αποδειχθεί κατώτερος των περιστάσεων και ο πολιτικός σας κατήφορος δεν έχει τελειωμό …

Αυτά προς το παρόν…

ΑΛΕΞΙΟΣ ΑΘ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ

πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00