Αρχική » Με μεγάλη επιτυχία το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Βρεφονηπιακών Σταθμών Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Με μεγάλη επιτυχία το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Βρεφονηπιακών Σταθμών Ανδραβίδας-Κυλλήνης

από Maria Petroutsa

Με μεγάλη επιτυχία το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Βρεφονηπιακών Σταθμών Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Γέμισε παιδικά χαμόγελα η πλατεία Ανδραβίδας!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το 2οΠαιδικό Φεστιβάλ Βρεφονηπιακών Σταθμών που διοργάνωσαν ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου.

Η πλατεία Ανδραβίδας γέμισε με παιδικά χαμόγελα των μικρών μαθητών των Δημοτικών Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Βάρδας, Λεχαινών και Ανδραβίδας.

Το θέμα το φετινού Φεστιβάλ ήταν «Σώσε το περιβάλλον- Κέρδισε Ζωή» με τα παιδιά να ευαισθητοποιούνται απαγγέλλοντας ποιήματα και συμμετέχοντας σε δράσεις και κατασκευές με θέμα το περιβάλλον.

Από τον Παιδικό Σταθμό Λεχαινών, πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση – αναδάσωση, μακέτα με το ανάλογο μήνυμα για την απομάκρυνση πλαστικών και άλλων σκουπιδιών από τη θάλασσα, για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος..

Από τον Παιδικό Σταθμό Βάρδας, είχαμε κατασκευές με θέμα την ανακύκλωση από χαρτί, αλουμίνιο, πλαστικό, ενώ τα παιδιά έπαιξαν παιχτούν παραδοσιακά παιχνίδια, όπως τσουβαλοδρομίες, και αυγοδρομίες.   

Από τον Παιδικό Σταθμό Ανδραβίδας, είχαμε ζωγραφική σε καμβά με θέμα το περιβάλλον, διαδραστικό παιχνίδι μορφής σκυταλοδρομίας, καθώς και κατασκευές- κολάζ για το περιβάλλον.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας κ. Βαγγέλης Ηλιόπουλος που παρουσίασετο βιβλίο του «Τριγωνοψαρούλης». 

Φυσικά, προσφέρθηκαν παγωτά και αναψυκτικά, κερασμένα σε όλους, καθώς και δωράκια από τον κάθε παιδικό Σταθμό.

Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας. Επίσης, ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Αλεξάνδρα Γιαννίτση, την Αντιπρόεδρο Θάλεια Μαρτζάκλη, τον γραμματέα του Νομικού Προσώπου Γιώργο Σαραντόπουλο, την προϊσταμένη Χρύσα Λιαλιάρη, τις δασκάλες, τις μαγείρισσες και όλο το προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου για την υλοποίηση αυτής της όμορφης εκδήλωσης.

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης ευχαριστεί πολύ τους χορηγούς της εκδήλωσης, τον Πρόεδρο του ΔΛΤ Κυλλήνης Γιάννη Βαρβαρέσο, την Βάσω Καραλάγα, και τον Βρεφικό Παιδικό Σταθμό DIZI, καθώς και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00