Αρχική » Λευκή νύχτα με νυχτοπερπατήματα

Λευκή νύχτα με νυχτοπερπατήματα

από Άκης Χουζούρης

Όλες και όλοι είδαμε τα «κλιμάκια» των πολιτικών που περιδιάβαιναν ανάμεσα στον κόσμο στη Λευκή Νύχτα στην Αμαλιαδα. Ανάμεσα στους πολλούς υποψήφιους υπήρχαν 2 εν ενέργεια Βουλευτές ο κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και ο κ. Μιχάλης Κατρινης που με τη συνοδεία προσώπων στο γραφείο τους ή πολιτικούς τους φίλους χαιρέτιζαν τον κόσμο και συζητούσαν μαζί τους.

Επίσης στην Αμαλιαδα βρισκόταν και ο Λευτέρης Βαρουξης υποψήφιος με τη ΝΔ στις Βουλευτικές εκλογές. Η σημειολογία όμως που ενδιαφέρει είναι οι άνθρωποι που συνοδεύουν τους Βουλευτές μας, αν είναι εν ενέργεια περιφερειακοί σύμβουλοι, ποιοι δημοσιογράφοι και δημοσιολόγοι είναι στην παρέα και ποιοι τοπικοί παράγοντες εκτίθενται μαζί με το πολιτικό πρόσωπο.
Οι καιροί είναι πονηροί, ο κόσμος όλο και έχει την προσοχή του στους υποψήφιους Βουλευτές, άλλωστε οι Βουλευτικές θα προηγηθούν των τοπικών εκλογών.

Όμως τα πολιτικά γραφεία γνωρίζουν ότι η συμμαχία ξεκινά από τις Βουλευτικές και θα καταλήξει στις Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Οι πολιτικές φιλίες χτίζονται στις εκλογικές μάχες και εκεί στηρίζονται οι πολιτικοί μας για να δεσμεύσουν κόσμο να τους υποστηρίξει.

Ο κουτσομπόλης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00