Αρχική » Κουτσομπόλης τέλη Μαρτίου 2023: 21 Μάη οι εκλογές, Η άφιξη Παπαδάκου, ο μέγας ελεγκτής η λογική της “Ελιάς” και μεγάλος διαγωνισμός

Κουτσομπόλης τέλη Μαρτίου 2023: 21 Μάη οι εκλογές, Η άφιξη Παπαδάκου, ο μέγας ελεγκτής η λογική της “Ελιάς” και μεγάλος διαγωνισμός

από Άκης Χουζούρης

Καλησπέρα φίλες και φίλοι της στήλης.

Πλούσιο το παρασκήνιο της Αμαλιάδας. Μ’ αυτό θα ασχοληθούμε σήμερα. Ό,τι θέλει ο λαός. Σιγά μην ασχοληθούμε με τα Τέμπη, τις Βουλευτικές εκλογές και την ακρίβεια. Ο λαός θέλει να μάθει τα άπλυτα του γείτονά του. Στις 21 Μάη οι εκλογές αλλά στις 8 Οκτωβρίου το μυαλό μας.

Viral γίνονται οι αναρτήσεις της παράταξης του Κωνσταντόπουλου. Ειδικά η τελευταία έσπασε τα ταμεία και τα likes. Τύφλα να έχουν οι αναρτήσεις Πολάκη. Με 11 φωτογραφίες και με σχόλια δανεισμένα από τα βάθη του λαϊκισμού και του πεζοδρομίου, χρησιμοποιώντας ζώα και έντομα χάρισε γέλιο και πολλά χάπια στην ευυπόληπτη πόλη της Αμαλιάδας. Απορία στήλης: Ποια φωτογραφία λείπει στη 12η θέση;

Εξιχνιάστηκε γιατί ο Λυμπέρης έβαλε την υπεραιωνόβια Ελιά στην διασταύρωση της Αμαλιάδας στο δρόμο Πατρών – Πύργου. Ήθελε να κρύψει τους Φοίνικες και αντί να βάλει καινούριους σκέφτηκε: “Πώς δεν θα βλέπουν οι Αμαλιαδαίοι τους φοίνικες; Βάζω μία ελιά και την λέω και σούπερ δράση…”

Φυσικά το τσιμέντο και το χώμα δεν σηκώνουν ελιές και φοίνικες. Αλλά ψιλά γράμματα μέχρι τον Οκτώβρη. Στο άλλο κομμάτι προς την Κουρούτα προτείνω να βάλουμε πισίνα! Εκεί οι φοίνικες είναι ήδη σαπισμένοι…

Ο Παπαδάκος έρχεται το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει πολλές βαλίτσες…Όχι βρε κουτά, δεν φέρνει χρήματα. Ρούχα φέρνει Ανοιξιάτικα Καλοκαιρινά και Φθινοπωρινά. Έρχεται φουριόζος και αισιόδοξος. Μιλάει για κάτι ποσοστά κάπου κοντά στην ηλικία των 3 ανταγωνιστών του δημαρχιακού θώκου. Ο Παπαδάκος είναι αποφασισμένος να τελειώσει τις εκλογές έως τα τέλη Μάη. Φέρνει και δώρα, για φίλους και εχθρούς.

Μία πληροφορία για τις δημοτικές παρατάξεις. Ο Κοντογιαννόπουλος βγήκε από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και δεν μπορούν να στηρίζονται πάνω του. Πρέπει να βρείτε άλλον υποψήφιο. Να στηριχθεί η διεύρυνση. Ήδη ο “παλιός” είναι αλλιώς. Έχει δεσμεύσει Βουλευτή και συνεργάζονται πλήρως.

Αυτό το “Θείος” “ανιψιός” θα το πληρώσει ο Θείος ή ο Ανιψιός;

Τελικά τι γίνεται με τις δίκες και τις αντεγκλήσεις μεταξύ πολιτικού και δημοσιογράφου; Μία συμβουλή. Μην εμπλέκεστε. Καίει το θέμα.

Υ.Γ.: Ποια τρύπα φωτογραφήσαμε; Οι πρώτοι 10 που θα απαντήσουν στο email μας θα κερδίσουν ειδικό δώρο από την 5η βαλίτσα του Ανδρέα Παπαδάκου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00