Αρχική » Κατατέθηκε αίτηση για χρηματοδότηση από το Δήμο Ζαχάρως για την πράξη «Κατασκευή νέου αγωγού εξωτ. δικτύου μεταφοράς και προμήθεια ψηφιακών μετρητών νερού»

Αίτηση για χρηματοδότηση στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας κατέθεσε ο Δήμος Ζαχάρως για την πράξη «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΝΕΡΟΥ», ύψους 4.439.850,00€. Φορέας υλοποίησης της πρότασης είναι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Η προτεινόμενη πράξη αποτελείται από δύο υποέργα.

  • Το πρώτο υποέργο αφορά στην «Κατασκευή μεταφορικού αγωγού του εξωτερικού υδραγωγείου ύδρευσης της ΔΚ Ζαχάρως», προϋπολογισμού 2.900.000,00€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Οι δημότες θα έχουν πρόσβαση σε άριστης ποιότητας νερό και παράλληλα θα αποφεύγεται η όχλησή τους από τις διακοπές υδροδότησης που αποτελούν μείζον πρόβλημα. Πρόκειται για έργο συνολικού μήκους 18,57 χιλιομέτρων που θα μεταφέρει νερό από την υδρομάστευση ‘Αλβένα’ προς την πόλη της Ζαχάρως. Ο μεταφορικός αγωγός θα τοποθετηθεί παράλληλα προς τις οριογραμμές του επαρχιακού δικτύου και έξω από το ασφαλτικό
    κατάστρωμα της οδού, εξασφαλίζοντας την εύκολη επιθεώρηση και συντήρηση του κατά την φάση της λειτουργίας του έργου.
  • Το δεύτερο υποέργο αφορά στην «Επέκταση της προμήθειας και εγκατάστασης συστήματος ψηφιακών μετρητών κατανάλωσης του νερού στο δίκτυο ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Ζαχάρως», προϋπολογισμού 1.539.850,00€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Στόχος είναι η συνεχής παρακολούθηση των καταναλώσεων των μετρητών του συστήματος ύδρευσης, η συλλογή και αποθήκευση των σχετικών δεδομένων και η επεξεργασία τους με κατάλληλα λογισμικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00