Αρχική » Εξαιρετικά επείγουσα εγκύκλιος για τις προσλήψεις συμβασιούχων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Εξαιρετικά επείγουσα εγκύκλιος για τις προσλήψεις συμβασιούχων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

από Άκης Χουζούρης

Εξ. επείγουσα Εγκύκλιος με αντικείμενο τον «Προγραμματισμό προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2022 στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών» δημοσιεύθηκε την 8η Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2022 στους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού (Δήμοι, Περιφέρειες, ΝΠΔΔ αυτών, Σύνδεσμοι, Ιδρύματα) και στα ΝΠΙΔ της Αυτοδιοίκησης που δεν ανήκουν στο Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης, ζητείται από τους Φορείς η ορθή και έγκαιρη υποβολή των αιτημάτων τους για το έτος 2022, για τις κατηγορίες:

– από ίδιους πόρους

– ανταποδοτικού χαρακτήρα και

– με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου ή λοιπών αντικαταβολών

σύμφωνα με τις ανάγκες τους «και λαμβάνοντας υπόψη τη δημοσιονομική κατάσταση και την ανάγκη περιστολής των κρατικών δαπανών».

Συνεπώς, θα πρέπει να τηρηθεί η διαδικασία που περιγράφεται αναλυτικά στην Εγκύκλιο, ανά κατηγορία αιτήματος.

Για τα αιτήματα που αφορούν σε προσωπικό ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στα ΝΠΙΔ της αυτοδιοίκησης με προέλευση των πιστώσεων από ιδίους πόρους που δεν ανήκουν στο Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης, επισημαίνεται ότι:

« Στο πλαίσιο της προσπάθειας περιστολής των δαπανών και προκειμένου ο αριθμός των εγκρίσεων της κατηγορίας αυτής να παραμείνει στα ίδια επίπεδα, παρακαλούνται οι φορείς στο υποβληθέν αίτημά τους να μην υπερβαίνουν τον αριθμό των αντίστοιχων εγκρίσεων που χορηγήθηκαν κατά το προηγούμενο έτος. »

Αναλυτικά, όλες οι λεπτομέρειες για την υποβολή των Αιτημάτων των ΟΤΑ, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κλπ, στην αριθμ. 7364/7.2.2022 Εγκύκλιο

Πηγή: https://www.airetos.gr/eksairetika-epeigoysa-egkyklios-gia-tis-proslipseis-symbasioyxwn-stin-topiki-aytodioikisi.aspx

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00