Αρχική » Διονύσης Καλαματιανός: «Ζήτησα την άρση της ασυλίας για να ξεσκεπαστούν ενώπιον της δικαιοσύνης οι ψευδώνυμοι και ψευδολόγοι συκοφάντες μου»

Το αίτημα για την άρση της ασυλίας μου στηρίζεται σε μια ψευδώνυμη επιστολή, η οποία φέρει το όνομα ενός αγνώστου. Όπως προκύπτει από τα συνοδευτικά έγγραφα, η εισαγγελική αρχή, αφού αναζήτησε τον φερόμενο ως υπογράφοντα και η αστυνομία βεβαίωσε ότι αυτό το πρόσωπο δεν ταυτοποιήθηκε και είναι άγνωστο, άμεσα διαβίβασε την δικογραφία στην Βουλή για άρση της ασυλίας, ως ειδικώς προβλέπεται, χωρίς να μπορεί να προβεί σε καμία άλλη αξιολόγηση του περιεχομένου της καταγγελίας.

Πρόκειται, δηλαδή, ουσιαστικά για μια ανώνυμη επιστολή, με ανυπόστατο, απόλυτα ψευδές και συκοφαντικό περιεχόμενο, η οποία έχει ως μόνο στόχο να δημιουργήσει εντυπώσεις και να προσπαθήσει να με πλήξει ηθικά και πολιτικά.

Είναι τόσο θρασύδειλο το άτομο ή τα άτομα που προσπαθεί/προσπαθούν να με πλήξουν, που δεν τολμά/τολμούν να υπογράψουν επώνυμα, με το πραγματικό του/τους όνομα αυτό το ψευδολόγημα. Φοβούνται, προφανώς, διότι, στην περίπτωση αυτή θα υφίσταντο τις συνέπειες του νόμου για τα ψέματα και τις συκοφαντίες που συγκροτούν ολόκληρο το περιεχόμενο της επιστολής. Είναι, όμως, βέβαιο ότι όλα αυτά θα αποκαλυφθούν, όπως και οι κρυπτόμενοι συκοφάντες και ψευδολόγοι.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του ψεύδους και της συκοφαντίας τους, αναφέρω ενδεικτικά ότι αυτή η επιστολή εμφανίστηκε 2 και πλέον χρόνια (30-1-2020) μετά το χρόνο τέλεσης των ψευδών γεγονότων που αναφέρει (Δεκέμβρης 2017).

Προφανώς, μετά την εκλογή μου ως βουλευτής (Ιούλιος 2019) το/τα θρασύδειλο/α αυτό/ά άτομο/α, αποφάσισαν να συντάξουν μια επιστολή με το ψευδές και συκοφαντικό αυτό περιεχόμενο, έβαλαν ένα όνομα και μια υπογραφή κάποιου προσώπου, το οποίο είναι ανυπόστατο και αν υπάρχει, δεν υπέγραψε και δεν έχει καμία σχέση με αυτό το ψευδολόγημα. Προφανώς με τη θητεία μου ως Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας και με την κοινοβουλευτική μου δράση ενόχλησα αυτόν/αυτούς που συνέταξαν αυτές τις αθλιότητες.

Ζήτησα, λοιπόν, την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου, διότι επιθυμώ να ξεκαθαρίσει ενώπιον της Δικαιοσύνης αυτή η βρώμικη επίθεση εναντίον μου και να ξεσκεπαστούν ο/οι θρασύδειλοι, που κρυπτόμενοι επιδιώκουν να με πλήξουν με αυτόν το σκαιό τρόπο. Αμέσως μετά την αποκάλυψη της πραγματικής τους ταυτότητας θα καταστεί εφικτό να υποβάλλω έγκληση, ώστε να τους επιβληθούν οι δέουσες ποινικές κυρώσεις.

Η αλήθεια θα λάμψει, η δικαιοσύνη θα αποδοθεί και οι ψευδώνυμοι συκοφάντες μου θα λογοδοτήσουν για αυτή τη συκοφαντική και βρώμικη επίθεση εναντίον μου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00