Αρχική » Διαδικτυακή Ενημέρωση Δήμων για το Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη – Πολιτισμός 2021 – 2027

Διαδικτυακή Ενημέρωση Δήμων για το Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη – Πολιτισμός 2021 – 2027

από Άκης Χουζούρης

Η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) συνεχίζει τη σταθερή συνεργασία της με το Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΥΠ.ΠΟ.Α.) και για τον νέο κύκλο προσκλήσεων του ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού Προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη 2021 – 2027».

Προς αυτή την κατεύθυνση, συνδιοργάνωσε με τις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και της Αττικής τέσσερις (4) ενημερωτικές διαδικτυακές ημερίδες, τον Φεβρουάριο του 2022.

Το Πρόγραμμα των ημερίδων, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά 124 εκπρόσωποι Δήμων από τις 4 Περιφέρειες της χώρας, περιλάμβανε:

*        Ομιλία της κας Ειρήνης Κομνηνού, Προϊσταμένης του Τμήματος Ευρωπαϊκής Ένωσης του ΥΠΠΟΑ & υπεύθυνης του Γραφείου Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας, με θέμα : «το νέο Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη 2021-2027».

*        Ομιλία του κ. Κώστα Τρακόσα, στελέχους του Γραφείου Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας του ΥΠΠΟΑ, με θέμα : «τη συμπλήρωση της αίτησης για τα Διακρατικά Σχέδια Συνεργασίας, τη βασικότερη πρόσκληση του υπο-προγράμματος Πολιτισμός».

*        Παρέμβαση της κας Αγγελικής Πελέκη, Προϊσταμένης του Τμήματος Χορηγιών, το οποίο υπάγεται στη Διεύθυνση Εποπτευόμενων Φορέων, Δημοσιονομικών Αναλύσεων & Χορηγιών Τομέα Πολιτισμού του ΥΠΠΟΑ, με θέμα :  «ΟΤΑ και Πολιτιστική Χορηγία».

*        Συζήτηση με τις/τους συμμετέχουσες/οντες και παροχή διευκρινήσεων για τη συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των πολιτιστικών και δημιουργικών οργανισμών της στο Πρόγραμμα.

Πηγή: https://www.airetos.gr/diadiktyaki-enimerwsi-dimwn-gia-to-programma-dimioyrgiki-eyropi-%E2%80%93-politismos-2021-%E2%80%93-2027.aspx

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00