Αρχική » Αυγερινοπούλου: Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θ. Λιβάνιο, για τις διεκδικούμενες εκτάσεις σε Κουτσοχέρα, Μουζάκι, Περιστέρι και Χειμαδιό

Αυγερινοπούλου: Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θ. Λιβάνιο, για τις διεκδικούμενες εκτάσεις σε Κουτσοχέρα, Μουζάκι, Περιστέρι και Χειμαδιό

από Άκης Χουζούρης

Αθήνα, 10 Μαρτίου 2022

«Πραγματοποιήσαμε, σήμερα, συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. ΘεόδωροΛιβάνιο, και εκπροσώπους του Κτηματολογίου, παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του Δήμου Πύργου, αλλά και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, όπου συζητήσαμε για τα δικαιώματα που έχει εγείρει η Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων Καλαβρύτων επί των εκτάσεων γης στις Τοπικές Κοινότητες Κουτσοχέρα, Μουζάκι και Χειμαδιό του Δήμου Πύργου και Περιστέρι του Δήμου Ήλιδας.

Κατά τη διάρκεια της συσκέψεως εξετέθησαν τα επιχειρήματα σε σχέση με τη θεμελίωση της ιδιοκτησίας των αγροτών επί των εκτάσεων και καταθέσαμε, εκ μέρους των Τοπικών Κοινοτήτων, συμπληρωματικά έντυπα. Συμφωνήσαμε με τον κ. Υφυπουργό ναυποβάλλουν συμπληρωματικά έγγραφα οι ενδιαφερόμενοι, ενώ, με την ολοκλήρωση του φακέλου,θα ακολουθήσει νεότερη συντονιστική συνάντηση, προκειμένου να προχωρήσουμε στη ρύθμιση των θεμάτων.

Είμαι αισιόδοξη ότι, σε αυτό το μείζον ζήτημα που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες κάτοικοι των Τοπικών Κοινοτήτων μας, θα βρεθεί μια δίκαιη λύση».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00