Αρχική » Mε επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τραμπολίνο στο Αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας.

Mε επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τραμπολίνο στο Αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας.

από Maria Petroutsa

Την Κυριακή 14 Μαΐου στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα τραμπολίνο Α, Β και Γ κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων καθώς και το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ακροβατικού διαδρόμου Α, Β, Γ και Δ κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων.

Και τις δύο μέρες οι συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη τόσο των αθλητών όσο και των θεατών. Αθλητές είχαν καταφθάσει από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Οι αθλητές μετά από χρόνια προπονήσεων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Εντυπωσιακές παρουσίες και ακροβατικά στον αέρα που έκοβαν την ανάσα και εντυπωσίαζαν το κοινό.

Μετά το πέρας τον αγώνων έγινε βράβευση των αθλητών από πολιτικούς παράγοντες της περιοχής.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ήλιδας Ανδρέας Παπαδάκος , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Ολυμπισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος, οι Βουλευτές Ηλείας Θεοδώρα-Διονυσία Αυγερινοπούλου και Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας Δημήτρης Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο Ηλείος» Γιώργος Μπακέλας και ο υπεύθυνος του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.

Από πλευράς της διοίκησης της Ε.Γ.Ο. παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο Ελένη Τζαβάρα, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε. Γιάννης Παυλάκης, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. Χρήστος Ψαθάς.

Πρίν την βράβευση  των αθλητών πλακέτες απένειμε η κυρία Τζαβάρα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και στον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Ολυμπισμού Δημήτρη Νικολακόπουλο.

Επιπλέον, ο κ. Σταθόπουλος τίμησε για την προσφορά του στην ελληνική Γυμναστική και στο άθλημα του Τραμπολίνο τον Γιώργο Παρασκευόπουλο, ο οποίος διετέλεσε στέλεχος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. και έφορος του Α.Σ. Κόροιβος Αμαλιάδας.

Στο τέλος του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος έγινε παρουσίαση εναέριων ακροβατικών από το σωματείο Άθλος Καλαμάτας.

Η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο της Ε.Γ.Ο. Ελένη Τζαβάρα ανέφερε σε δήλωσή της:
«Εκ μέρους του Προέδρου της Ε.Γ.Ο. και της Τ.Ε. Τραμπολίνο, θέλω να απευθύνω ευχαριστίες σε όλους εκείνους που βοήθησαν στην επιτυχημένη διοργάνωση ενός Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με την συμμετοχή 240 αθλητών, ενός αγώνα με συμμετοχή 240 αθλητών-αθλητριών. Η εικόνα αυτών των παιδιών, αλλά και της γεμάτης εξέδρας από σχεδόν 1.000 φιλάθλους, μας γέμισε χαρά και συγκίνηση.
Ευχαριστούμε θερμά την συνδιοργανώτρια Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε., τον Δήμο Ήλιδας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Α.Σ. Κόροιβος Αμαλιάδας που βοήθησε τα μέγιστα με επικεφαλής τον Έφορο κ. Νίκο Ντίνο και φυσικά και τους αθλητές, προπονητές, κριτές, τα σωματεία, όπως και τη γραμματεία των αγώνων για την εξαιρετική δουλειά και προσφορά τους.
Επίσης, ευχαριστούμε το κλιμάκιο γιατρού και νοσηλευτών του Ερυθρού Σταυρού που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, καθώς και όλους τους χορηγούς του αγώνα για την υποστήριξή τους και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΕΧΜΑ κ. Αθανάσιο Μανάβη και στον εργοταξιάρχη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κ. Γιάννη Αυγέρη».

Ο Έφορος του Κόροιβου κ. Νίκος Ντίνος εξέφρασε ιδιαιτέρως ευχαριστίες προς τον κ. Ανδρέα Παπαδάκο, ο οποίος ήταν δωρητής του διπλού μινι  τραμπ στο οποίο διεξήχθη και το πρωτάθλημα με επιτυχία, πράγμα που θα ήταν αδύνατο χωρίς την προσφορά του.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων στα παρακάτω link.

https://www.ego-gymnastics.gr/wp-content/uploads/2023/05/TRA-Apotelesmata-2023.pdf

https://www.ego-gymnastics.gr/wp-content/uploads/2023/05/TUM-Apotelesmata-2023_Ep5.pdf

https://www.ego-gymnastics.gr/wp-content/uploads/2023/05/TUM-Apotelesmata-2023_Ep1-4.pdf

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00