Αρχική » H δήλωση της Μαρινίκης Θεοδώρου αναφορικά με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

H δήλωση της Μαρινίκης Θεοδώρου αναφορικά με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

από Maria Petroutsa

Το εκλογικό αποτέλεσμα μας κάνει να προβληματιστούμε και να σκεφτούμε τι δεν πρέπει να επαναλάβουμε. Το μεγάλο ποσοστό της αποχής σε όλη την Ευρώπη δείχνει ότι η Ευρώπη και πόσο μάλλον η χώρα μας χρειάζεται αναδιοργάνωση και πολιτικές που θα δίνουν λύσεις, που δεν θα κάνουν τους πολίτες όμοιους αλλά ίσους σε δικαιώματα και δυνατότητες. Το έργο του πολιτικού αλλά και των υποψηφίων δεν είναι εύκολο γιατί βρίσκεται συνεχώς υπό εξέταση, αμφισβήτηση αλλά και ανάληψη ευθυνών.
Σαν νέος πολιτικός λοιπόν θέλω να σας δηλώσω ότι θα αναλάβω την ευθύνη αλλά και το χρέος μου απέναντι στην κοινωνία και στη δημοκρατία μας.
Η αποχή δεν συνάδει με τη δημοκρατία αλλά η αποχή μας πεισμώνει να συνεχίσουμε και να ακούσουμε τους πολίτες.
Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όσους με εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους και τους λέω ότι θα συνεχίσω να παλεύω για την πολιτική που θα είναι προσαρμοσμένη στην πραγματικότητα, στα νέα δεδομένα και για την πολιτική που θα εμπνεύσει ξανά και θα κάνει όλους τους πολίτες να επιθυμούν να ψηφίσουν δίχως δεύτερη σκέψη!
Η Ηλεία, ο Πύργος μας αλλά και όλη η Ελλάδα θα είναι οδηγός και κίνητρο για κάθε μου βήμα από εδώ και πέρα! Όλοι εσείς θα είστε η δύναμή μου!

Μαρινίκη Θεοδώρου
+30 697 471 5324

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00