Αρχική » 7ο Δ.Σ. ΣΦΙΝΑ: Προτεραιότητα η αναβάθμιση του νοσοκομείου

7ο Δ.Σ. ΣΦΙΝΑ: Προτεραιότητα η αναβάθμιση του νοσοκομείου

από Άκης Χουζούρης

Ενημερωτικό χαρακτήρα είχε για το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας (ΣΦΙΝΑ) το 7ο Διοικητικό Συμβούλιο της χρονιάς και 1ο μετά την ανανέωση του ΔΣ, με τα μέλη του συλλόγου να συνομιλούν για σημαντικά ζητήματα όπως η δωρεά καρδιολογικού εξοπλισμού του προέδρου του Συλλόγου Ανδρέα Παπαδάκου στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και τα τεκταινόμενα του νοσοκομείου, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην ανάγκη να ανοίξει η νέα πτέρυγα όσο το δυνατόν συντομότερα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφ. «Πατρίς», ο κ. Παπαδάκος τόνισε πως θα στηρίξει κάθε θέμα που αφορά το νοσοκομείο και έθεσε ως στόχο την αναβάθμιση αυτού με όποιο τρόπο είναι δυνατό με τη συνεργασία του γιατρού, συνεργάτη και μέλους του ΣΦΙΝΑ Γιώργου Μπακέλα. Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την προσφορά του, τονίζοντας πως είναι μια κίνηση δίχως πολιτική σκοπιμότητα και πως θα συνεισφέρει όπου και όποτε του ζητηθεί. Επιπλέον, υποστήριξε πως προτεραιότητά του είναι μονάχα το νοσοκομείο, ενώ συμπλήρωσε πως θα προσφέρει βοήθεια όπου μπορεί.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπακέλας σημείωσε πως η δωρεά του κ. Παπαδάκου θα αναβαθμίσει σημαντικά το καρδιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου μιας και πρόκειται για μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ συζήτησαν και για τη νέα πτέρυγα επισημαίνοντας πως προχωρούν όλες οι διαδικασίες προκειμένου να ανοίξει σύντομα η νέα πτέρυγα. Ακολούθως, ανέλυσε τον υπερσύγχρονο υπερηχοτομογράφο καρδιολογικού και την ενίσχυση του λαπαροσκοπικού έργου του νοσοκομείου με μια νέα κάμερα, δυο αντικείμενα που στο σύνολό τους μπορούν εν δυνάμει να δημιουργήσουν τη διαφορά στον υγειονομικό χάρτη του νομού. Τέλος, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την προσέλευση του κόσμου στο νοσοκομείο που αποδεικνύει την ανάγκη ύπαρξης του νοσοκομείου, αναφέρθηκε στα χειρουργεία που πλέον προγραμματίζονται κανονικά και στάθηκε στο γεγονός πως θα πρέπει να οριστεί ο μελλοντικός ρόλος που θα παίξει η νοσηλευτική μονάδα.

Ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Χουζούρης επεσήμανε πως πρόκειται για τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του συλλόγου, στόχος του οποίου είναι να βελτιώσει τη λειτουργία του Νοσοκομείου και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των πολιτών. Πρόσθεσε δε πως τα προβλήματα είναι πολλά, ωστόσο εκθείασε τις προσπάθειες του συλλόγου να στηρίξει όπου μπορεί τον κλάδο της υγείας στην περιοχή.

Στο κλείσιμο του συμβουλίου, υπήρξε και ενημέρωση από πλευράς Ανδρέα Παπαδάκου για τις προθέσεις του όσον αφορά την πρωτοβάθμια διοίκηση, οι οποίες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες με επίσημη τοποθέτησή του σε συνέντευξη τύπου.

Tags:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00