Αρχική » 3.000.000 χρήστες κρυπτονομισμάτων εγγράφηκαν τον Φεβρουάριο

3.000.000 χρήστες κρυπτονομισμάτων εγγράφηκαν τον Φεβρουάριο

από Άκης Χουζούρης

Δεκαπενταπλασιάστηκε φέτος ο αριθμός των  εγγραφών χρηστών κρυπτονομισμάτων στη διαδικτυακή χρηματιστηριακή πλατφόρμα Robinhood, εν μέσω της ξέφρενης ανόδου της μετοχής της GameStop. 

Σύμφωνα με ανάρτηση στο  blog  της Robinhood, ο αριθμός των χρηστών της αυξήθηκε σε 3 εκατομμύρια κατά μέσο όρο τον μήνα φέτος από περίπου 200.000 τον μήνα πέρυσι. 

Oπως αναφέρει το CoinDesk, οι τάσεις αναζήτησης στη Google δείχνουν ότι το ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα τετραπλασιάστηκε σε σχέση με το τέλος του 2020. O συνολικός ετήσιος αριθμός των χρηστών κρυπτονομισμάτων, που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα της Robinhood,  κινείται τώρα πάνω από έξι εκατομμύρια.

Οι νέες εγγραφές σημειώθηκαν, ενώ η Robinhood κατηγορήθηκε για αυθαίρετο περιορισμό των συναλλαγών σε μετοχές, όπως της GameStop, τον περασμένο μήνα μετά από τις ξέφρενες αγορές που έκανε μία ομάδα μικροεπενδυτών που συμμετείχαν στην πλατφόρμα του Reddit. 

H Robinhood άρχισε να επιτρέπει σε μικροεπενδυτές τη δυνατότητα να μεταβιβάζουν τα κρυπτονομίσματά τους προς και από την πλατφόρμα, όπου πριν επέτρεπε μόνο σε χρήστες να κάνουν αγοραπωλησίες σε ψηφιακά νομίσματα.

Φωτο: pixabay

Πηγή: www.imerisia.gr

ΣΥΝΤΑΞΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00