Αρχική » 3ο “OLYMPICDAYRUN” ANCIENTOLYMPIA-Ο μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου της χώρας

3ο “OLYMPICDAYRUN” ANCIENTOLYMPIA-Ο μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου της χώρας

από Maria Petroutsa

Το Σάββατο 15 Ιουνίου το “Olympic Day Run” ANCIENT OLYMPIA, ο μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου της χώρας που  φέρει το ισχυρότερο  παγκοσμίως brand name, αυτό των Ολυμπιακών  κύκλων και υλοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες  για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, επιστρέφει για 3η χρονιά στην καρδιά του Ολυμπιακού Κινήματος, στην Αρχαία Ολυμπία.

Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο
Αρχαίας Ολυμπίας
καιτην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, στα πλαίσια του εορτασμού των 2800 χρόνων ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων, διοργανώνουν Αγώνες 1,5Κ & 4Κ, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία να ζήσουν την απόλυτη Ολυμπιακή εμπειρία, μέσα από απολαυστικές διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας.  Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, διακεκριμένοι αθλητές και μέλη της παγκόσμιας Ολυμπιακής οικογένειας ορίζουν σημείο συνάντησης το Δημαρχείο και ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με ενεργούς πολίτες και αθλητές από 74 χώρες και 5 ηπείρους σχηματίζοντας τη μεγαλύτερη Ολυμπιακή δρομική ομάδα!!

Το “Olympic Day Run”  είναι η ναυαρχίδα των εκδηλώσεων που έχει καθιερώσει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή για τον εορτασμό της “International Olympic Day ” και πρόκειται για το μοναδικό παγκοσμίως δρομικό γεγονός που προσελκύει κάθε χρόνο πλέον των 5 εκατομμυρίων δρομέων. Το “Olympic Day Run” Ancient Olympia προσελκύει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων δρομέων και εντάσσει δυναμικά την χώρα μας στον παγκόσμιο Ολυμπιακό χάρτη.

ΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του 3ουOlympic Day RunAncient Olympia, την Παρασκευή 14 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, η διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή, συνοδεία κουαρτέτου εγχόρδων και πιάνου, θα παρουσιάσει την μουσική εκδήλωση ωδή στο Ολυμπιακό πνεύμα ‘’Αλαλαγμός Εκεχειρίας’’ σε μια μαγική βραδιά που αναδεικνύει την πολιτιστική πλευρά του αθλητισμού και τη δύναμη του Ολυμπισμού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

http://olympicdayrun.gr/

*Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικά μετάλλια και αναμνηστικό δίπλωμα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook & follow στο instagram για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα
της κορυφαίας Ολυμπιακής διοργάνωσης και των δράσεων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100083079823874

https://www.instagram.com/olympic_day_run_olympia

  ~~~

https://www.facebook.com/ancientolympiaofficial

https://www.facebook.com/profile.php?id=61557944045414

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00