Αρχική » 2020 και κάτι ψιλά

2020 και κάτι ψιλά

από Άκης Χουζούρης

Πρεμιέρα στις 27 Μαίου 2022 στο Θέατρο Απόλλων στον Πύργο για την θεατρική παράσταση “2020 και κάτι ψιλά” από την Θεατρική Ομάδα του Γυμνασίου Βουνάργου.

Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Βουνάργου μετά από τρία χρόνια απουσίας από τα θεατρικά δρώμενα της πόλης του Πύργου λόγω των απαγορεύσεων της καραντίνας για τον κορωνοιό επιστρέφει δυναμικά και μάλιστα με έργο πρωτότυπο με τίτλο “2020 και κάτι ψιλά”, με συγγραφέα του έργου την Φιλόλογο καθηγήτρια του Γυμνασίου  και υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας Ευγενία Μπίθα η οποία και θα το σκηνοθετήσει . Η παράσταση θα παιχθεί  στο Θέατρο Απόλλων στις 27-28 και 29 Μαίου στον Πύργο και ώρα 21.00.

Οι  μικροί μαθητές- ηθοποιοί της Θεατρικής ομάδας του Σχολείου προετοιμάζονται εδώ και μήνες με τις εντατικές τους πρόβες εκτός των σχολικών ωρών και των μαθημάτων τους ,προκειμένου να μας παρουσιάσουν μια όμορφη και άρτια θεατρική παράσταση, συνεχίζοντας την παράδοση των άκρως επιτυχημένων θεατρικών παραστάσεων που είχαν ανεβάσει οι προκάτοχοί τους μαθητές του Σχολείου κατά τα πρόσφατα χρόνια, πριν την καραντίνα του κορωνοιού με μεγάλη επιτυχία  και με μεγάλη  απήχηση στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης που τις παρακολούθησε.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

                                                                        ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η υπόθεση του έργου παρακολουθεί μια οικογένεια και τις σχέσεις που αναπτύσσονται ανάμεσα στα μέλη της κατά τη διάρκεια της καραντίνας . Μέσα από κωμικές καταστάσεις αποκαλύπτονται ανθρώπινοι καθημερινοί χαρακτήρες που παραμένουν διαχρονικά επίκαιροι στις σημερινές συνθήκες . Η ιστορία των ανθρώπινων συμπεριφορών ακολουθεί την εξέλιξη των γεγονότων που μοιάζουν να επαναλαμβάνονται στο χρόνο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00