Αρχική » Όταν το καθεστώς βρίσκεται σε πανικό

Σε κατάσταση πανικού φαίνεται πως βρίσκεται ο απερχόμενος Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και  η παράταξή του. Ο πανικός του απερχόμενου Δημάρχου και του επιτελείου του δεν κρύβεται. Η δυσαρέσκεια των κατοίκων του Δήμου απέναντι στην απερχόμενη δημοτική αρχή εκδηλώνεται καθημερινά και αυτό είναι που τους οδηγεί σε σπασμωδικές,   ανεξέλεγκτες καταστάσεις, σε απαράδεκτες και απάνθρωπες ενέργειες.

     Εκβιάζουν ευάλωτα, αδύναμα νοικοκυριά ότι θα τους διακόψουν τη διανομή τροφίμων κλπ. αν δεν τους ψηφίσουν. Αν αυτό δεν είναι απάνθρωπο, τι είναι; Απειλούν και εκφοβίζουν τους συμβασιούχους του Δήμου, οι οποίοι προσελήφθησαν με τα μόριά τους με βάση τον νόμο, είτε είναι σχολικές καθαρίστριες, είτε 8μηνα κοινωφελούς εργασίας, είτε του προγράμματος 55-67, κλπ.

Εκβιάζουν υποψήφιους των αντιπάλων τους.

Το να παρατηρούν κάποιους που κάνουν like  στις αναρτήσεις μας, είναι φαιδρό.

Με το να καταστρέφουν αυτοκίνητα υποψηφίων μας, δείχνουν το ποιόν τους.

Ο έλεγχος έχει ξεφύγει από τον εαυτόν τους.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε.

Η Δικαιοσύνη θα έχει τον επόμενο λόγο.

     Θέλουν να επιβάλουν μια κοινωνία φοβισμένων και υποτακτικών ανθρώπων. Δεν θα τα καταφέρουν, γιατί οι συνδημότες μας και αξιοπρέπεια έχουν και ελεύθεροι άνθρωποι είναι.

  «Άκου ανθρωπάκο», είτε είσαι Δήμαρχος, είτε Αντιδήμαρχος, είτε Δημοτικός σύμβουλος, είτε υποψήφιος, είτε υπάλληλος, είτε οποιοσδήποτε και δεν σέβεσαι την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του συνανθρώπου σου, θα μας βρεις απέναντι. Γιατί εμείς έχουμε μάθει να εκτιμούμε τον άλλον, έχουμε μάθει να τους βλέπουμε όλους το ίδιο. Εμείς έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε για δικαιοσύνη, ισονομία, ελευθερία, για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη Δημοκρατία, αξίες που για μας δεν είναι ξεχασμένες.

     Δεν μας πτοεί τίποτα, γιατί στόχος μας είναι να αναδείξουμε τον τόπο μας, να αξιοποιήσουμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας, να  οργανώσουμε έναν δυνατό Δήμο και εργαζόμαστε γι’ αυτό, για να ανταποκριθεί στις συνθήκες του μέλλοντος και όχι του παρελθόντος. Δεν θα επιτρέψουμε να επανέλθουν και να επικρατήσουν προπολεμικές ή εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις.

      Εμείς συνεχίζουμε τον έντιμο και καλό εκλογικό αγώνα μας με προτάσεις και με το να καταγράφουμε τα κακώς κείμενα. Εμείς λέμε καλημέρα σε όλους και όχι μόνο σε όσους νομίζουμε ότι μας ψηφίζουν.

Αυτά για σήμερα.

Και μια υπενθύμιση

«τον άρχοντα τριών δεί μέμνησθαι :

Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει.

Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει.

Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

(Αγάθων, αρχαίος τραγικός, 450 – 400 π.Χ.)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00