Αρχική » Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Διονυσίας Θεοδώρας Αυγερινοπούλου

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Διονυσίας Θεοδώρας Αυγερινοπούλου

από Maria Petroutsa

Βουλευτού Ηλείας-Προέδρου Επιτροπής Περιβάλλοντος

Αγαπημένοι μου φίλοι και συμπολίτες,

    Τα φετινά Χριστούγεννα ας αναδείξουμε το μήνυμα της Αγάπης και της Ελπίδας, ας κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη και την προσφορά ως ουσιαστική στάση ζωής.

    Η Γέννηση του Ιησού Χριστού ας μιλήσει στις καρδιές όλων μας, με αισιοδοξία και δύναμη, με πίστη και ελπίδα. Σήμερα, το μήνυμα της Ειρήνης και της συναδέλφωσης των λαών είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

    Τα βήματα ανάπτυξης που ήδη αναγνωρίζονται σε εθνικό επίπεδο, η σταθερότητα και η αισιόδοξη προοπτική μέσα από τις πολιτικές και τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, που έχουν απομακρύνει τα αδιέξοδα, αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς και ξεκάθαρου οράματος για την χώρα, ας φωτιστούν από το Θείο φως της Βηθλεέμ και ας πορευθούμε στις αληθινές αξίες της ζωής, κοιτώντας μπροστά, ένα φωτεινότερο μέλλον.

    Τα φετινά Χριστούγεννα ας κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη μας προς τον συνάνθρωπο και τη φύση και ας ασκήσουμε την προσφορά ως ουσιαστική στάση ζωής.

    Ας σταθούμε κοντά σε όσους μας έχουν περισσότερη ανάγκη, τους ηλικιωμένους συγγενείς, τους φίλους και τους γείτονές μας, τα παιδιά μας, τα άτομα με αναπηρία, στους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

    Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα, παντού στη χώρα και στον κόσμο. Με υγεία και δύναμη, με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Χρόνια Πολλά!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00