Αρχική » ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔYΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στη Δημοτική Ενότητα Αλιφείρας θα είναι υποψήφιος ως Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Τάκη Δημητρουλόπουλου ο Αναστάσιος Χριστόπουλος.
Ο Αναστάσιος Χριστόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Αμυγδαλιές. Εργάζεται ως Υπάλληλος της Ε.ΥΔ.Α.Π. Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος.
Ο Αναστάσιος Χριστόπουλος δήλωσε:
«Συμπορεύομαι για μια ακόμα φορά με τον Τάκη Δημητρουλόπουλο, με στόχο και όραμα για το μέλλον του Δήμου. Προχωράμε μπροστά με γνώση και με εικόνα πραγματική, αληθινή για τα προβλήματα της κάθε περιοχής, της κάθε κοινότητας, της κάθε Δημοτικής Ενότητας. Θα επιτύχουμε με εμπειρία για τη δυνατότητα της λύσης τους και με τόλμη και σχέδιο, για να σταματήσουμε την αδράνεια που οδηγεί στην παρακμή του τόπου μας. Ο Δήμος χρειάζεται σήμερα νέους δρόμους και προοπτικές με έργα και αξιοπιστία.
»ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ θα αγωνιστούμε σ’ έναν καλό αγώνα να αποδείξουμε πού βρίσκεται η αληθινή πρόοδος».
Ο Τάκης Δημητρουλόπουλος τον ευχαρίστησε λέγοντας:
«Με τον φίλο Τάσο Χριστόπουλο έχουμε κοινό όραμα και στόχο. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, με γνώμονα πάντα έργα λειτουργικά, ωφέλιμα σε όλους, με στόχευση στην προσφορά τους στην κοινωνία, θα οδηγήσουμε τον Δήμο μας στην πραγματική ανάπτυξη. Αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε, για να θεμελιώσουμε την αυριανή μέρα του Δήμου μας, για την επόμενη μέρα μετά από μια παρατεταμένη περίοδο παρακμής και στασιμότητας.
ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!
ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00