Αρχική » Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά για Όλους» του Νεκτάριου Φαρμάκη

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά για Όλους» του Νεκτάριου Φαρμάκη

από Maria Petroutsa

Δημήτρης Νικολάκοπουλος: «Με διάρκεια και συνέπεια για την ανάδειξή του αθλητικού προϊόντος και του αθλητικού Τουρισμού στην Ηλεία»

1ος Ημιμαραθώνιος Αμαλιάδας, 1ος ορεινός ημιμαραθώνιος Μακίστου, Τουρνουά Ξυλορακέτας στην παραλία Κουρούτας…
Τρία αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες στην Ηλεία και άφησαν το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα με εκατοντάδες συμμετοχές ανθρώπων που βάζουν στη ζωή τους τον αθλητισμό. Γεγονότα τα οποία στήριξε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, που έδωσε το παρόν και στις τρείς αθλητικές δράσεις.

«Η προσπάθεια και η συνέπεια μας μας για τη στήριξη του αθλητικού προϊόντος του τόπου μας και του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή μας είναι συνεχής. Στηρίζουμε και είμαστε πάντα κοντά σε κάθε νέα προσπάθεια ανάδειξης του αθλητισμού και των αγώνων δρόμου!», τόνισε ο κ. Νικολακόπουλος.
Αναφερόμενος στον ημιμαραθώνιο της Μακίστου ο κ. Νικολακόπουλος διευκρίνισε πως «Είναι ένας αγώνας δρόμου, ορεινός, 21 και 5 χλμ, στη μνήμη των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών του 2007, που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! Ένας αγώνας με ισχυρούς συμβολισμούς που φιλοδοξούμε να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της χώρας».
Αναφερόμενος στο Τουρνουά Ξυλορακέτας στην παραλία Κουρούτας ο κ. Νικολακόπουλος ανέφερε πως «Αξίζουν πολλά μπράβο στην Ο.Ρ.Κ.Α. (Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας) που διοργάνωσε το τουρνουά με μεγάλο κέφι! Αποτελεί χαρά μας να στηρίζουμε δράσεις που κάνουν πιο όμορφη και πιο αθλητική τη ζωή μας!»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00