Αρχική » Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Ανδρέα Παπαδάκο εξηγούν γιατί συμπορεύτηκαν μαζί του !

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Ανδρέα Παπαδάκο εξηγούν γιατί συμπορεύτηκαν μαζί του !

από Maria Petroutsa

Γιώργος Βλάχος

«Ως λάτρης της μοτοσυκλέτας, ως ποδηλάτης και ως επαγγελματίας έχω καταλήξει, ότι η αυτοδιοίκηση στον δήμο έχει ανάγκη από ριζική αλλαγή και ο μόνος που μπορεί να το πετύχει αυτό, είναι ο Ανδρέας Παπαδάκος. Ένας άνθρωπος τίμιος, επιτυχημένος και με ειλικρινή διάθεση να βοηθήσει τον τόπο. Αυτό αποδεικνύεται εύκολα, γιατί είναι ήδη ευεργέτης. Εκτός από τις μεγάλες του δωρεές στο πολύπαθο νοσοκομείο, έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθά, αθόρυβα, πολύ κόσμο, μη προνομιούχο. Το πρόγραμμά μας ως παράταξη, είναι εξαιρετικό και φανερώνει έναν οραματιστή. Προσωπικά, με τέτοιους ανθρώπους θέλω να συμπορεύομαι. Αν θέλουμε να έχουμε την πόλη που μας αξίζει, η ψήφος στον Ανδρέα Παπαδάκο είναι μονόδρομος».

Σάκης Κότσιφας

«Υπηρετώντας την Δικηγορία και την Νομική Επιστήμη επί σειρά ετών

και ερχόμενος σε καθημερινή επαφή με ανθρώπους του μόχθου και της

βιοπάλης, διαπίστωσα ότι το κυρίαρχο αίτημα είναι αφενός μεν η κοινωνική και αυτοδιοικητική ΑΛΛΑΓΗ στον στον Δήμο Ήλιδας και αφετέρου η πλήρης αποδοχή και προσδοκία στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπαδάκου. Ενός προσώπου που έχει προσφέρει τόσα πολλά μέχρι σήμερα, γεγονός που αναγνωρίζεται από ολόκληρη την κοινωνία της Ηλείας. Ο οποίος έρχεται με ένα τόσο σπουδαίο πρόγραμμά του, στου οποίου την εκπόνηση είχα τη χαρά και την τιμή να συμμετέχω και εγώ».

Γιάννης Χριστόπουλος

                                                                                                                                Ενεργός Δημοτικός Σύμβουλος με εκπαιδευτική και αυτοδιοικητική εμπειρία, είναι από τους πρώτους στο πλευρό του Ανδρέα Παπαδάκου. «Εμπιστεύτηκα τον Ανδρέα Παπαδάκο και αποδέχτηκα την πρότασή του να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του, γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο το δήμο. Τα έργα που έχει κάνει και όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να έχει το παραμικρό όφελος, φανερώνουν τις προθέσεις του και ειλικρινά η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιό του είναι μεγάλη τιμή διότι ανήκει στους σπάνιους ανθρώπους που τηρούν το λόγο τους, που λέει λίγα και κάνει πολλά».

Απόστολος Λιώσης              

                                                                                                      Ο επίτιμος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Απόστολος Λιόσης, εξηγεί «Όλη η κοινωνία της Ήλιδας με συγκινητική προσδοκία προσμένει ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα αρχή στο δήμο. Η προσωπικότητα του Ανδρέα Παπαδάκου το εγγυάται και η κοινωνία το αποδέχεται αφού γνωρίζει ότι είναι αγόγγυστος και μέγας ευεργέτης του δήμου στον τομέα της Υγείας, της Πρόνοιας και του Αθλητισμού, όπως γνωρίζει επίσης, ότι ως αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας είναι ικανός να ανορθώσει τον πτωχευμένο δήμο Ήλιδας. Ο Ανδρέας Παπαδάκος είναι ο άνθρωπος του λαού, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας και είναι ταγμένος και ικανός για τη δημόσια προσφορά και υπηρεσία προς όφελος στο ανθρώπινο σύνολο και μαζί του η Αμαλιάδα και οι κοινότητες θα αναγεννηθούν».

Γιάννης Πολυζωγόπουλος

«Ο Ανδρέας Παπαδάκος είναι ο ευεργέτης του τόπου και είναι ο μόνος που μπορεί να προσφέρει και να οδηγήσει το δήμο εκεί που του αξίζει. Λόγω της κακής διαχείρισης των προηγούμενων ο τόπος έμεινε στην αφάνεια και στην υποβάθμιση. Εδώ και 25 χρόνια όλοι όσοι τον διοίκησαν μας απέδειξαν τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν. Μας απέδειξαν ότι είναι αυτοί που δημιούργησαν τα προβλήματα, μας απέδειξαν τις ικανότητές τους και όλα όσα είχαν να μας παρουσιάσουν.

Πλέον με ηγέτη τον Ανδρέα Παπαδάκο προχωράμε μαζί ενωμένοι για τη δημιουργία ενός σύγχρονου, λειτουργικού και με καινοτόμες ιδέες δήμο. Ο Ανδρέας Παπαδάκος αποτελεί από μόνος του εγγύηση, άλλωστε μιλούν τα έργα του».

Αλέξανδρος Μανωλόπουλος                              

                                                 «Στηρίζω τον Ανδρέα Παπαδάκο διότι πιστεύω ότι αξίζουμε μια καλύτερη μοίρα ύστερα από 25 χρόνια διακυβέρνησης από τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα. Ο τόπος μας με τον Ανδρέα Παπαδάκο έχει μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξει πρόσωπο με την ματιά και τον σχεδιασμό ενός Έλληνα που έρχεται από το εξωτερικό και μάλιστα από μια ιδιαίτερα προηγμένη κοινωνία όπως αυτή του Καναδά, άλλωστε έχει αποδείξει εμπράκτως με την οικονομική του στήριξη εδώ και χρόνια την αγάπη του για τον τόπο. Ας του δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ αυτή την ευκαιρία!».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00