Αρχική » Υπεγράφη η σύμβαση για κάλυψη των ακτών του Δήμου Πύργου με ναυαγοσώστες

Υπεγράφη η σύμβαση για κάλυψη των ακτών του Δήμου Πύργου με ναυαγοσώστες

από Maria Petroutsa

Σε 8 πολυσύχναστες παραλίες στα διοικητικά όρια του Δήμου Πύργου εγκαθίστανται από το πρωί της Τετάρτης (14/6) συνολικά 14 πιστοποιημένοι ναυαγοσώστες για την ασφάλεια των λουόμενων, μετά και την υπογραφή της σύμβασης από τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας Δημήτρη Γιαννάτο.
Ο κ. Αντωνακόπουλος, υπέγραψε τη σύμβαση εγκατάστασης των υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης των ακτών του Δήμου Πύργου με τον κ. Γιαννάτο στο γραφείο του την Τρίτη (13/6), και δήλωσε: «Συνεργαστήκαμε και πέρυσι με τον κ. Γιαννάτο και όλα κύλησαν ομαλά και χωρίς προβλήματα. Βέβαια αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι έχουμε ήπιες, ήρεμες θάλασσες. Εύχομαι το ίδιο και για φέτος κι όλοι οι λουόμενοι να έχουν ένα ευχάριστο καλοκαίρι. Οι παραλίες του Πύργου είναι ήρεμες, με φυσική ομορφιά, διαθέτουμε πολλές εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας, ξενοδοχειακά συγκροτήματα… Είναι ένας καλός προορισμός διακοπών για όλες τις ηλικίες και όλη την οικογένεια. Εύχομαι σε όλους ένα καλό καλοκαίρι και να είναι σίγουροι οι κολυμβητές στις πιο πολυσύχναστες παραλίες ότι πάντα δίπλα τους θα υπάρχει ένας ναυαγοσώστης με την κατάλληλη εκπαίδευση και τα απαιτούμενα μέσα».

  • Αναφερόμενος στη διαδικασία ανάθεσης, ο κ. Αντωνακόπουλος υπογράμμισε ότι έγινε μέσω Ανοιχτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού και με όλους τους όρους, όπως αυτοί ορίζονται από τα νομικά ισχύοντα. «Επειδή οφείλουμε να προφυλάσσουμε τους πολίτες κι από κακόβουλους συκοφάντες κάθε διαδικασίας, να τονίσουμε ότι η επιλογή του αναδόχου έγινε μέσω Ανοιχτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού. Οι τιμές είναι συγκεκριμένες σε όλη την Ελλάδα, όπως είναι συγκεκριμένες και οι προδιαγραφές που ορίζονται από τον σχετικό νόμο. Γι’ αυτό και οι εκπτώσεις σ’ αυτές τις διαδικασίες είναι χαμηλές. Ο κ. Γιαννάτος, εκπροσωπεί τοπική εταιρεία και αυτό είναι πολύ ευχάριστο γιατί στόχος μας είναι όλες οι υπηρεσίες και τα έργα να ανατίθενται σε τοπικούς φορείς ώστε να διασφαλίζουν την όποια διανομή του εισοδήματος στην τοπική οικονομία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00