Αρχική » Υπεγράφη η σύμβαση για έργα σε Σκουροχώρι και Πύργο

Υπεγράφη η σύμβαση για έργα σε Σκουροχώρι και Πύργο

από Maria Petroutsa

Δύο ακόμη νέα έργα ξεκινούν το αμέσως επόμενο διάστημα μετά και την υπογραφή της σύμβασης με τίτλο «Αναπλάσεις στην Δ.Ε. Πύργου» μεταξύ του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου και του ανάδόχου Παναγιώτη Μουσταφέρη.

–  Πρόκειται για έργα που θα υλοποιηθούν στην κοινότητα Σκουροχωρίου και στη νότια πλευρά της πόλης του Πύργου, συνολικού προϋπολογισμού 74.400.000 ευρώ, από ιδίους πόρους. Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος και ο πρόεδρος της τ.κ. Σκουροχωρίου Γιάννης Σιδηροκαστρίτης.

Οι εργασίες πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα και αφορούν:

Στη διαμόρφωση χώρου επιφανείας 960 τ.μ. περίπου, έμπροσθεν του κοινοτικού καταστήματος της τ.κ. Σκουροχωρίου, έως το σημείο που εφάπτεται με την δημοτική οδό.

Στη διάνοιξη και διαμόρφωση τμήματος οδοστρώματος της περιμετρικής οδού στο νότιο τμήμα του σχεδίου πόλης Πύργου εφαπτόμενο με το οικοδομικό τετράγωνο(Ο.Τ.) 31E, επιφανείας 500 τ.μ.

Εντός των περιοχών παρέμβασης προβλέπεται η τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων.

Σκοπός του παραπάνω έργου, είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη των χώρων παρέμβασης όπως και η γενικότερη αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τόσο των κατοίκων της τ.κ. Σκουροχωρίου όσο και των κατοίκων της πόλης του Πύργου, με καλύτερη πρόσβαση στα σημεία των παρεμβάσεων.

Μεταξύ των παρεμβάσεων που θα γίνουν στην τ.κ. Σκουροχωρίου προβλέπεται επίστρωση με κυβόλιθο, κατασκευή παρτεριών, εργασίες πρασίνου και τοποθέτηση τεσσάρων φωτιστικών σωμάτων led.

Οι εργασίες που θα γίνουν στο νότιο τμήμα της πόλης αφορούν-μεταξύ άλλων-σε διάνοιξη τμήματος οδοστρώματος, πλάτους 10μ. και μήκους 50 μ. κατασκευή πεζοδρομίου στο συγκεκριμένο τμήμα, επίστρωση με κυβόλιθο και τοποθέτηση τεσσάρων  φωτιστικών σωμάτων led.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00