Αρχική » Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η Π.Σ ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Ήλιδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Porto Marine στο Παλούκι Αμαλιάδας.

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η Π.Σ ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Ήλιδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Porto Marine στο Παλούκι Αμαλιάδας.

από Maria Petroutsa

Η Π.Σ ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Ήλιδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε ένα άκρως γιορτινό κλίμα στο παραλιακό εστιατόριο Σκουρφούντας- Porto Marine στο Παλούκι Αμαλιάδας.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Νάσος Ηλιόπουλος, υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ. Παρόν στην γιορτή ήταν και ο Βουλευτής Σύριζα του Νομού Ηλείας κ. Διονύσης Καλαματιανός.

Την εκδήλωση άνοιξαν ο κ. Βρύνας συντονιστής της Π.Σ ΣΥΡΙΖΑ Ήλιδας και ο γραμματέας Παναγιώτης Φλεβοτόμος. Είπε λίγα λόγια και ο κ. Καλαματιανός και στην συνέχεια τοποθετήθηκε ο κ. Νάσος Ηλιόπουλος υπενθυμίζοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές που είναι λίγο πριν την τελική ευθεία.

Στην συνέχεια οι οικοδεσπότες μαζί με τους επίσημους καλεσμένους έκοψαν την πίτα και έδωσαν τις ευχές τους.

Την εκδήλωση πλαισίωνε η ζωντανή ορχήστρα του Porto Marine και ακολούθησε πλούσιο γεύμα. Στην συνέχεια μοιράστηκαν λαχνοί και μετά το γέυμα έγινε κλήρωση των δώρων.

Η πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Έφη Γεωργοπούλου Σαλτάρη και ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιωτόπουλος.
Χρήστος Λιακόπουλος – μέλος Π.Σ ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Ήλιδας

Πολλά τα δώρα, πολλοί και οι τυχεροί, με τον μεγάλο τυχερό της βραδιάς να φεύγει με τηλεόραση.

Στο τέλος το γλέντι άναψε για τα καλά με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να το ρίχνουν στον χορό.

Ήταν μια όμορφη βραδιά με προεκλογικό άρωμα.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00