Αρχική » Το μήνυμα του Ανδρέα Παπαδάκου για την εργατική Πρωτομαγιά

Το μήνυμα του Ανδρέα Παπαδάκου για την εργατική Πρωτομαγιά

από Maria Petroutsa

Σήμερα γιορτάζουμε την Εργατική Πρωτομαγιά, μια ημέρα αφιερωμένη στους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο. Είναι μια μέρα για να τιμήσουμε την προσφορά τους στην κοινωνία και να αναγνωρίσουμε τη σημασία της εργασίας για την ανάπτυξη και την ευημερία του κόσμου μας.

Είναι επίσης μια ευκαιρία να σκεφτούμε τα δικαιώματα των εργαζομένων και να εργαστούμε για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Ας σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά καθημερινά για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή για τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους.

Ας μην ξεχνάμε ποτέ τον αγώνα των εργαζομένων για τα δικαιώματα τους και ας συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για έναν δίκαιο κόσμο, όπου η εργασία θα είναι ανταμοιβαία και ικανοποιητική για όλους.

Όταν θα ξεκινήσω τις αλλαγές που χρειάζεται ο Δήμος Ήλιδας, οι εργαζόμενοι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα σταθώ πλάι τους και θα βοηθήσω όσο μπορώ στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου, να στηρίξω τα όνειρα τους και τις ζωές τους.

Στο Δήμο Ήλιδας, θα εργαστούμε σκληρά για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα των εργαζομένων και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Θα επιδιώξουμε τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην περιοχή μας.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους εργαζόμενους!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00