Αρχική » Το μήνυμα του Ανδρέα Παπαδάκου για την γιορτή της μητέρας

Το μήνυμα του Ανδρέα Παπαδάκου για την γιορτή της μητέρας

από Maria Petroutsa

Η 14η Μαΐου είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για όλους μας, καθώς γιορτάζουμε την Ημέρα της Μητέρας. Είναι μια ευκαιρία για να τιμήσουμε τις μητέρες και να ευχαριστήσουμε για την αγάπη, τη φροντίδα και την υποστήριξή τους που μας παρέχουν καθημερινά.

Σε αυτήν την ημέρα θέλω να στείλω τις θερμότερες ευχές μου σε όλες τις μητέρες του Δήμου Ήλιδας. Είναι ημέρα για να τις τιμήσουμε, να τις αγκαλιάσουμε και να τους εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας.

Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω ότι ως υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ήλιδας, θα στηρίξω ιδιαίτερα τις μητέρες, γιατί οι μητέρες είναι υπεύθυνες για το μέλλον του τόπου μας. Με την εκλογή μου, θα επιχειρήσω να προωθήσω πρωτοβουλίες που θα βελτιώνουν τη ζωή των μητέρων και των οικογενειών στην περιοχή μας.

Στην Ημέρα της Μητέρας, ας σταθούμε για λίγο και ας εκφράσουμε την αγάπη, τον σεβασμό σε αυτό το ξεχωριστό πλάσμα που μας έδωσε τη ζωή και μας συντρόφευσε στο πρώτο μας βήμα. Η Ημέρα της Μητέρας, που γιορτάζουμε σήμερα, είναι μια ευκαιρία για να αναγνωρίσουμε και να τιμήσουμε τον ρόλο της μητέρας στη ζωή μας.

Για μένα προσωπικά, η μητέρα μου ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Με την αγάπη, τη φροντίδα και την υποστήριξή της, με έκανε να αναπτυχθώ σαν άνθρωπος και να πετύχω τους στόχους μου. Αν και την στερήθηκα πολλά χρόνια λόγω της διαμονής μου στον Καναδά, πάντα ήταν η αδυναμία μου. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έχει δώσει και δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν. Χαρη σε αυτήν είμαι εδώ για να βοηθήσω τον τόπο μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη απο την ευχή της μάνας!

Με τιμή σε όλες τις μητέρες

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας

Ανδρέας Παπαδάκος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00