Αρχική » Τον Δήμο Πύργου επισκέφθηκε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ν.Δ κυρία Ε. Χριστοφιλοπούλου

Τον Δήμο Πύργου επισκέφθηκε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ν.Δ κυρία Ε. Χριστοφιλοπούλου

από Maria Petroutsa

 

Την υποψήφια Ευρωβουλευτή της Ν.Δ κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου υποδέχθηκε  το πρωί της  Πέμπτης, 14 Μαρτίου 2024,  στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ Νώντας Κυριαζής καθώς ο Δήμαρχος κ. Στάθης Καννής απουσίαζε λόγω προγραμματισμένων ραντεβού για θέματα  κρουαζιέρας στον Πειραιά .

Κατά την διάρκεια της συζήτησης που έγινε παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Μεσσαλά και του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Θοδωρή Κόρδα τέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και  κυρίως τον  Δήμο Πύργου.

«Ευχόμαστε να πετύχουν στην Ευρωβουλή άνθρωποι με γνώση των προβλημάτων, ουσιαστικοί  και αποτελεσματικοί. Ο Πύργος αδικημένη πόλη από το κράτος,  ευνοημένη από τη φύση ή από το Θεό. Είμαστε η μοναδική πρωτεύουσα χωρίς Πανεπιστημιακές Σχολές, δρόμο και τραίνο», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κυριαζής σε δηλώσεις του κατά την διάρκεια της συνάντησης.

Από την πλευρά της η κ Χριστοφιλοπούλου επεσήμανε ότι ο Πύργος είναι η πρώτη πόλη που επισκέφθηκε καθώς και ότι θα  είναι αρωγός στην προσπάθεια του Δήμου για  Πανεπιστημιακές σχολές, είτε δημόσιες είτε ιδιωτικές.

Την κ Χριστοφιλοπούλου συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Γιώργος Λαμπρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος  και υπεύθυνος αγροτικού της ΝΔ για την Ηλεία  κ. Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο τομεάρχης της ΝΔ για την Ζάκυνθο κ. Περικλής Πατσούρης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00