Αρχική » Τον Δήμο Ήλιδας επισκέφτηκε ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης

Τον Δήμο Ήλιδας επισκέφτηκε ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης

από Maria Petroutsa

Επίσκεψη στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ήλιδας πραγματοποίησε ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε στο Νομό Ηλείας.

Ο κύριος Κεφαλογιάννης, που συναντήθηκε με μέλη της Δημοτικής αρχής αφού ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Αθήνα, είχε αναλυτική συζήτηση πάνω σε ζητήματα που αφορούν στο μέλλον Ευρώπης.

Παράλληλα, ενημερώθηκε διεξοδικά από τους εκπροσώπους του Δήμου για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και συνολικά της Ηλείας, ενώ ανέλυσε τις στρατηγικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν την ανάπτυξη του Τουρισμού, του Πολιτισμού και του πρωτογενούς τομέα.

Στη συνάντηση με τον Έλληνα Ευρωβουλευτή συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας, Προσέλκυσης επενδύσεων και Εξωστρέφειας κ. Μάκης Παπαγιαννόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας κα Θεώνη Γεωργοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διαφάνειας κ. Σπύρος Λαμπρινός, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Ηλεκτροφωτισμού και Ποιότητας Ζωής κ. Ντίνος Τρικόγιας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων, Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και Υδάτινων Πόρων κ. Κώστας Τσεριώνης, ο Αντιδήμαρχος Πηνείας και Πρωτογενούς Τομέα κ. Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ηλίας Ευσταθόπουλος.

Τον κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη συνόδευαν κατά την επίσκεψή του, ο πρόεδρος και ο γραμματέας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Δήμου Ήλιδας, κ. Κώστας Παπαλεωνίδας και κ. Γιώργος Θεοδωρακάτος αντίστοιχα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00