Αρχική » Τον Δήμαρχο Ήλιδας επισκέφθηκε κατά την περιοδεία του στην Ηλεία, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τσιόδρας

Τον Δήμαρχο Ήλιδας επισκέφθηκε κατά την περιοδεία του στην Ηλεία, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τσιόδρας

από Maria Petroutsa

Το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου στο Συνεδριακό Κέντρο της Αμαλιάδας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Δημήτρης Τσιόδρας, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησε στην Ηλεία.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος καλωσόρισε τον κύριο Τσιόδρα από κοινού με μέλη της Δημοτικής αρχής, ενημερώνοντας πλήρως τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή για τα θέματα που απασχολούν το δήμο Ήλιδας, ενώ του παρέδωσαν και υπόμνημα με τις βασικότερες διεκδικήσεις και τα προβλήματα της περιοχής.

Παράλληλα, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τονίζοντας ότι ο Δήμος Ήλιδας θα υποδεχτεί με χαρά όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, όλων των κομμάτων.   

Ο κ. Δημήτρης Τσιόδρας εμφανίστηκε πλήρως ενημερωμένος για τα ζητήματα που απασχολούν την Ηλεία, ενώ τόνισε ότι η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική και δεν χωράει φαινόμενα χαλαρής ψήφου.

Σχετικά, με τα θέματα του Δήμου Ήλιδας που του παρουσιάστηκαν, επεσήμανε ότι θα σταθεί αρωγός προς πάσα κατεύθυνση, ενώ και ο ίδιος ευχαρίστησε το δήμο Ήλιδας για τη φιλοξενία. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00