Αρχική » ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

από Άκης Χουζούρης

Στυλοβάτες του τουρισμού

οι ξενοδοχοϋπάλληλοι

-Πολύτιμη κάθε πρόταση

που έχει να εισφέρει

στην ανάπτυξη του νομού μας

Η εικόνα που επικρατεί στον τουριστικό κλάδο και κυρίως τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, συζητήθηκαν εκτενώς στην συνάντηση που είχε με τον βουλευτή του νομού μας Ανδρέα Νικολακόπουλο το προεδρείο του Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Ηλείας. 

Ο πρόεδρος του Σωματείου Νικόλαος Αχιλλεόπουλος και ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Γράψας επισκέφθηκαν τον κ. Νικολακόπουλο στο γραφείο του και του έθεσαν αναλυτικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, δίνοντας βαρύτητα στο γεγονός ότι πολλοί υπάλληλοι έχουν βρεθεί εκτός ταμείου ανεργίας από τον περασμένο Ιανουάριο και μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να εργαστούν με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν έντονο οικονομικό πρόβλημα και αρκετοί εξ αυτών αναζητούν εργασία σε άλλο αντικείμενο. 

Να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους

Επ’ αυτού του ζητήματος ο κ. Νικολακόπουλος ζήτησε αναλυτική ενημέρωση και την παρουσίαση συγκεκριμένων στοιχείων, συζητώντας με το προεδρείο όλες τις παραμέτρους και τους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων, ώστε οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο κλάδο με την μακρά εμπειρία τους και την πολύτιμη προσφορά τους στο ‘προϊόν’ που λέγεται τουρισμός να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, συμβάλλοντας από την πλευρά τους στην ανάδειξη και ανάπτυξη του νομού μας στον τουριστικό τομέα. 

Στη δε πρόταση του κ. Αχιλλεόπουλου για την κατάρτιση τουριστικού πλάνου στον νομό μας, ο Ηλείος κοινοβουλευτικός αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα σε αυτή την κατεύθυνση και ότι βεβαίως κάθε πρόταση είναι σημαντική και έχει να εισφέρει στον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό προγραμματισμό, με την σημείωση ότι ο στόχος είναι κοινός και όλοι πρέπει να βρίσκονται και να κινούνται στην ίδια κατεύθυνση με μοναδικό μέλημα το όφελος του νομού. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως τα στοιχεία που αφορούν τη νέα τουριστική περίοδο για την χώρα μας αλλά και για τον νομό μας είναι άκρως ενθαρρυντικά και το πρόσημο αναμένεται να είναι θετικό, γεγονός το οποίο συμβάλλει τα μέγιστα και στον κλάδο των ξενοδοχοϋπαλλήλων. 

Ο κ. Νικολακόπουλος επεσήμανε ότι θα είναι δίπλα στις διεκδικήσεις του Σωματείου, υπογραμμίζοντας ότι η ανάπτυξη του νομού είναι πρώτη του προτεραιότητα. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00