Αρχική » Σύσκεψη για το κυκλοφοριακό υπό τον Δήμαρχο Πύργου  Στάθη Καννή

Σύσκεψη για το κυκλοφοριακό υπό τον Δήμαρχο Πύργου  Στάθη Καννή

από Maria Petroutsa

Το κυκλοφοριακό του Πύργου αποτέλεσε αντικείμενο της σύσκεψης που έγινε το πρωί της Τρίτης 06.02.24 στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο υπό τον Δήμαρχο κ Στάθη  Καννή  με την συμμετοχή του Αντιδημάρχου Έργων κ Βασίλη Παναγόπουλου και των Συγκοινωνιολόγων κυρίων Δημήτρη Δελή και Θανάση Τσιάνου.

Οι δύο συγκοινωνιολόγοι έχουν εκπονήσει την ισχύουσα μελέτη  και  η συζήτηση που έγινε στο γραφείο του Δημάρχου είχε στο επίκεντρο την επικαιροποίησή  της.

Στο πλαίσιο αυτό κύριος στόχος είναι το να ληφθούν υπόψη τα σημερινά δεδομένα στην κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της πόλης και ιδίως σε Μανωλοπούλου, Πατρών και γενικότερα στο εμπορικό κέντρο.

Παράλληλα εξετάστηκαν οι δυνατότητες για την ομαλοποίηση της κυκλοφοριακής ροής στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου του Πύργου με την λήψη μέτρων που θα συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ακολούθησε αυτοψία στους πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας του νομού προκειμένου να γίνει καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και να εκτιμηθούν οι δυνατότητες που υπάρχουν για την βελτιστοποίηση του κυκλοφοριακού  της πόλης.  

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00