Αρχική » Συνεχίζεται η αντιπλημμυρική θωράκιση της Ανδραβίδας

Συνεχίζεται η αντιπλημμυρική θωράκιση της Ανδραβίδας

από Άκης Χουζούρης

Επίσκεψη Δημάρχου για την πρόοδο των εργασιών

Συνεχίζεται η αντιπλημμυρική θωράκιση της Ανδραβίδας

Γιάννης Λέντζας: «Για πρώτη φορά τα αντιπλημμυρικά έργα γίνονται στην ώρα τους»

Ένα ακόμα μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο ολοκληρώνεται έγκαιρα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Η Ανδραβίδα θωρακίζεται από τις πλημμύρες με κλειστό αποχετευτικόαγωγό, από την από την οδό Ν. Γκουτζουρή έως την  Αγ.Κωνσταντίνου και έπειτα  με ανοιχτή τάφρο, η οποία θα αποσυμφορήσει την βορειανατολική είσοδο της πόλης.

Το έργο εντάσσεται στην σειρά αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων που γίνονται στην Ανδραβίδα, συνολικού προϋπολογισμού 230.000 ευρώ. Υπενθυμίζουμε έχει προηγηθεί η παρέμβαση με την αντιπλημμυρική θωράκιση της συνοικίας «Βατσέικα» Ανδραβίδας με στοχευόμενη παροχέτευση των όμβριων υδάτων.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας επισκέφθηκε την Ανδραβίδα για να επιβλέψει την πρόοδο των εργασιών και ικανοποιημένος τόνισε: «Η παρέμβαση εντάσσεται στην σειρά έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης που πραγματοποιούνται έγκαιρα στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Για πρώτη φορά τα αντιπλημμυρικά έργα γίνονται στην ώρα τους, και όχι το χειμώνα. Από τον προηγούμενο χειμώνα είχαμε ζητήσει επιχορηγήσεις ώστε να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε έγκαιρα την αντιπλημμυρική μας θωράκιση για να μη συμβούν πάλι τα γεγονότα που είχαμε πέρυσι. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το υπουργείο Εσωτερικών έχουν διατεθεί πόροι στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, γι’ αυτό και ξεκινήσαμε αμέσως ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το έργο έγκαιρα. Πρέπει να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, τους αρμόδιος Αντιδημάρχους και συνολικά όλη την δημοτική αρχή, για τις λύσεις που δίνονται μετά από χρόνια τόσο στην Ανδραβίδα, όσο και στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00