Αρχική » Συνέντευξη με τον επιχειρηματία Νίκο Γκρίλλα.

Συνέντευξη με τον επιχειρηματία Νίκο Γκρίλλα.

από Maria Petroutsa

Μ.Π : Νίκο καλώς σε βρήκαμε! Πες μας λίγα λόγια για εσένα για να σε γνωρίσουμε καλύτερα, από που είσαι;

Ν.Γ: Ονομάζομαι Νίκος Γκρίλλας, γεννήθηκα στον Πύργο το 1990 και έχω μεγαλώσει στο Χάβαρι.

Μ.Π: Τι σπουδές έχεις κάνει;

Ν.Γ: Έχω τελειώσει τεχνικό Λύκειο και έχω πτυχίο Ειδικότητας Οχημάτων. Έχω μεγάλη αγάπη για το αυτοκίνητο και την γρήγορη οδήγηση. Είμαι ενεργά στον χώρο από 15 χρονών, όταν έπιασα την πρώτη μου δουλειά σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Μ.Π: Έχεις κάνει και άλλα επαγγέλματα παράλληλα;

Ν.Γ: Ναι έχω ασχοληθεί με τον χώρο εστίασης, έχω δουλέψει σε επιχείρηση με κατασκευές αλουμινίου, έχω ασχοληθεί και με αγροτικές εργασίες από μικρός λόγω του οτι ο πατέρας μου είναι αγρότης.

Μ.Π: Πολύ ωραία, αυτό δείχνει ότι έχεις μεγάλη εμπειρία σε διάφορους τομείς. Με τον χώρο του αυτοκινήτου έχεις ασχοληθεί πάλι επαγγελματικά;

Ν.Γ: Ναι είχα ανοίξει τον Οκτώβριο του 2019 μια εταιρεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου, η οποία ήταν franchise εταιρεία και λειτούργησε στην πόλη της Αμαλιάδας μέχρι το 2023. Βέβαια σαν ανήσυχο πνεύμα που είμαι ήθελα να αφήσω το δικό μου στίγμα στον χώρο του αυτοκινήτου και αποφάσισα να ανοίξω την δική μου επιχείρηση μετά από όλη την γνώση και εμπειρία που έχω αποκτήσει τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Μ.Π: Τι μπορεί να βρει κάποιος στα Ανταλλακτικά Γκρίλλας;

Ν.Γ: Τα πάντα για το αυτοκίνητο!!! Και εσωτερικά ώστε να λειτουργούν όλα τέλεια, από μπαταρίες, λάδια και διάφορα εξαρτήματα αλλά και εξωτερικά ώστε να κάνουμε το όχημα μας πιο όμορφο και λειτουργικό.

Μ.Π: Εγώ π.χ σαν γυναίκα, έχω διάφορες απορίες για το αυτοκίνητο. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Μπορεί κάποιος να έρθει να του δώσεις συμβουλές για το αυτοκίνητο και να τον καθοδηγήσεις;

Ν.Γ: Φυσικά, δεν είναι μόνο το κομμάτι της πώλησης που με ενδιαφέρει, αλλά η γνώση του αυτοκινήτου γενικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει και να ρωτήσει, από την στιγμή που υπάρχει τεχνογνωσία μπορώ να δώσω λύσεις  και τα κατάλληλα προϊόντα σε όλους.

Μ.Π: Από όσο γνωρίζω είσαι γενικά ενεργός πολίτης, έχεις ασχοληθεί και με πολιτική και με πολιτιστικούς συλλόγους.

Ν.Γ: Ναι νοιάζομαι και αγαπάω τον τόπο μου και θέλω το καλύτερο για αυτόν. Για αυτό και επιλέγω να ανοίξω και την επιχείρηση μου εδώ, με ανθρώπους που αγαπάω και εμπιστεύομαι.

Μ.Π: Νίκο σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον χρόνο σου. Να αναφέρουμε ότι η επιχείρηση ξεκινά την λειτουργία της την Δευτέρα 1η Απριλίου 2024 και βρίσκεται δίπλα στον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνα στην Αμαλιάδα, συγκεκριμένα Αγίου Τρυφώνος 23.

Ν.Γ: Ναι ξεκινάμε την Δευτέρα δυναμικά, και σύντομα θα ακολουθήσουν και τα επίσημα εγκαίνια της επιχείρησης.

Μ.Π: Το Μαντάτο θα είναι εκεί να καλύψει το γεγονός, σε ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σου και σου ευχόμαστε καλές δουλειές!

Ν.Γ: Εγώ ευχαριστώ το Μαντάτο και εσένα Μαρία προσωπικά για την στήριξη σου και στα πολιτιστικά δρώμενα που έχουμε πραγματοποιήσει σαν κοινότητα Χαβαρίου .

Μ.Π: Να είσαι καλά και χαιρόμαστε πάντοτε να καλύπτουμε όμορφες δράσεις και ενδιαφέρουσες επιχειρήσεις στην περιοχή μας!

Φωτογραφίες και συνέντευξη για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00