Αρχική » Συνάντηση του Δήμαρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου με το νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας Περικλή Κουλκουβίνη

Συνάντηση του Δήμαρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου με το νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας Περικλή Κουλκουβίνη

από Maria Petroutsa


Την πρώτη του επίσκεψη στον γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου πραγματοποίησε ο νέος διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ηλείας, Αρχιπύραρχος, κ. Περικλής Κουλκουβίνης.
Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών και των επιτελείων τους, αναλύθηκαν θέματα που αφορούν στον καλύτερο δυνατό συντονισμό των συναρμόδιων υπηρεσιών και όλων των εμπλεκομένων με την πολιτική προστασία, με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται για συνεργασία που θα δίνει έμφαση στην προστασία των πολιτών και στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος.


Κατά τη συζήτηση τέθηκαν οι βάσεις για ενίσχυση της συνεργασίας και της συναντίληψης, πάνω στα κρίσιμα ζητήματα που διαχειρίζονται από κοινού Δήμος Ήλιδας και Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Εκτός του Δημάρχου, από πλευράς Δήμου Ήλιδας στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Υποδομών, Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολιτικής Προστασίας και Υδάτινων Πόρων κ. Κώστας Τσεριώνης και ο αντιδήμαρχος Πηνείας και Πρωτογενούς Τομέα κ. Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00