Αρχική » Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκου Κοροβέση με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Τσιόδρα.

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκου Κοροβέση με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Τσιόδρα.

από Maria Petroutsa

Σημαντικές οι ευρωεκλογές για την καθημερινότητά μας

Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσιόδρα συνάντησε το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης, στο γραφείο του στον Πύργο.

Ο κ. Κοροβέσης καλωσόρισε τον κ. Τσιόδρα στον νομό και αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επερχόμενες ευρωεκλογές, του ζήτησε, σε περίπτωση εκλογής του, να ασχοληθεί επισταμένα με τα ζητήματα της ελληνικής περιφέρειας και συγκεκριμένα της Ηλείας, αφού ως γνήσιο τέκνο της επαρχίας, μιας και ο κ. Τσιόδρας κατάγεται από την Πελοπόννησο και ειδικότερα την Αρκαδία, γνωρίζει τα προβλήματα και τις ανάγκες της.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας για την υποδοχή και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει ευρωεκλογών, αφού η χαλαρότητα της συγκεκριμένης ψήφου, μπορεί να επιφέρει διαφορετικά αποτελέσματα από τα επιθυμητά.

Μάλιστα, όπως τονίστηκε, τόσο από τον κ. Κοροβέση, όσο και από τον κ. Τσιόδρα, οι ευρωεκλογές είναι πολύ πιο σημαντικές απ’ όσο φαντάζεται ο περισσότερος κόσμος, αφού οι αποφάσεις που λαμβάνονται στο Ευρωκοινοβούλιο, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας γι’ αυτό και πρέπει να αντιμετωπιστούν με την ανάλογη σοβαρότητα από τους πολίτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00